Χαμός για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο

Ο κακός χαμός έχει αρχίσει να γίνεται εν όψη των δύο αγώνων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ,Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. Τα όργανα έχουν αρχίσει από νωρίς με την ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ  και την απάντηση που ήρθε λίγες ώρες μετά με την ανακοίνωση απάντηση της ΠΑΟ-Ολυμπιακός.

Από εκεί και πέρα είχαμε την διαιτησία του κ. Βοτσάκη στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τα Γιάννενα όπου οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ  την χαρακτήρισαν εχθρική και προοίμιο γι αυτά που θα ακολουθήσουν στους δύο ημιτελικούς. Και δεν φτάνει μόνο αυτό στην Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ώρες έχει μεταφερθεί μια έντονη παραφιλολογία μέσα από τον χώρο των ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης, όπου ακούγονται απόψεις ότι ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο να περάσει τον ΠΑΟΚ  για να συναντηθεί στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό προκειμένου οι ερρυθρόλευκοι να έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς  της ήττας τους με 0-3 από τον Παναθηναϊκό στο στάδιο Καραΐσκάκη.

Όπως καταλαβαίνετε για μια ακόμη φορά δύο σπουδαία παιχνίδια θα γίνουν μέσα σε ένα νοσηρότατο κλίμα όπου δύσκολα θα κερδίσει το ποδόσφαιρο.Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι θεσμοθετημένοι φορείς του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα σταθούν στο ύψος τους προκειμένου να περάσουν οι πιο άξιες ομάδες στον τελικό και να σταματήσει η έντονη αυτή αρρωστημένη ποδοσφαιρομπουρδολογία που μόνο την απομάκρυνση του κόσμου από τα γήπεδα μπορεί να πετύχει και τίποτα άλλο.

 


Σχόλια