Χρυσή Αυγή: «Έφαγε πόρτα» στα αμαξοστάσια της ΟΣΥ

Ανεπιθύμητη είναι η Χρυσή Αυγή στα αμαξοστάσια της ΟΣΥ, μετά την πρόσκληση που έστειλαν στο σύνολο των εργαζομένων να παραβρεθούν σήμερα στο αμαξοστάσιο Πειραιά, όπου θα βρεθεί κλιμάκιο βουλευτών του κόμματος.

Συγκεκριμένα, η πρόσκληση της «Πατριωτικής Αφύπνισης ΟΣΥ», η οποία ελέγχεται από τη Χρυσή Αυγή, προκάλεσε την αντίδραση των σωματείων των εργαζομένων της ΟΣΥ, τα οποία σε σχετική ανακοίνωση τους δήλωσαν πως «όσοι είναι υπέρμαχοι της βαρβαρότητας και του μίσους δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα στους εργαζομένους».

«Όσοι υμνούν τον Χίτλερ και νοσταλγούν το ναζιστικό καθεστώς, όσοι έχουν πρακτική τον ρατσισμό, τη βία και τον τραμπουκισμό, όσοι αρνούνται τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, όσοι προπαγανδίζουν πως το Ολοκαύτωμα είναι ψέμα, όσοι είναι υπέρμαχοι της βαρβαρότητας και τους μίσους δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα στους εργαζομένους» αναφέρεται στην ανακοίνωση των σωματείων.

«Εκεί που σταματάει η δημοκρατία, ο σεβασμός και ο διάλογος ξεκινάει η «Πατριωτική Αφύπνιση»», ο πρωτοεμφανιζόμενος σύνδεσμος της Χρυσής Αυγής, του θράσους, του μίσους και του ρατσισμού που καλεί τους εργαζομένους να υποδεχτούν κλιμάκιο βουλευτών της εντός αμαξοστασίου, να λασπολογεί συνειδητά διεκδικήσεις, αγώνες, αξιοπρεπείς μάχες συλλογικότητας. Το «παρών» του συνδυασμού αλλά και των βουλευτών σας, είναι «ταφόπλακα» για όλους τους εργαζομένους και όλους τους πολίτες», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Εσείς, οι λιγοστοί που παλεύετε με όπλα σας το μίσος, ιδεολογία σας τη φρίκη και σημαία σας τα εγκλήματα, είστε ανεπιθύμητοι», καταλήγει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η ενημέρωση θα αφορά εργασιακά θέματα και τις προτάσεις του κόμματος «για τη βελτιοποίηση των συνθηκών εργασίας» των εργαζομένων της εταιρείας.

 

 

 
Σχόλια