Όταν ο Παπανικολάου συνάντησε τον Ναβάρο

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, υποβλήθηκε την Παρασκευή σε αρθροσκόπηση στον δεξί αστράγαλο και ήταν στο ιατρικό κέντρο του συλλόγου στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας.

Εκεί βρέθηκε και ο Παπανικολάου για τις καθιερωμένες εξετάσεις με τους δυο νέους συμπαίκτες να πιάνουν την κουβέντα με τον Ναβάρο να καλωσορίζει τον Έλληνα άσο, όπως χαρακτηριστικά είπε, στην μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια του πλανήτη!

Ο Παπανικολάου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 5.500.000 ευρώ και βρίσκεται από την Κυριακή στη Βαρκελώνη, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τρίτης.

Η επίσημη παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα, θα γίνει τον Σεπτέμβριο, μετά το Ευρωμπάσκετ, καθώς ο Καταλανικός σύλλογος έχει αναστείλει αυτές τις μέρες κάθε εκδήλωση, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του Τίτο Βιλανόβα.

Ο Παπανικολάου θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 16 και στην Μπαρτσελόνα, ενώ από το πρωί της Τρίτης θα ενσωματωθεί με την Εθνική και την Τετάρτη θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη ομάδα για το Καρπενήσι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εν’ όψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.


Σχόλια