2:06 Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Καρατζαφέρης: Δεν υπήρξε ούτε μισό ευρώ μίζα (video)

Καρατζαφέρης: Δεν υπήρξε ούτε μισό ευρώ μίζα (video)

«Δεν υπήρξε ούτε μισό ευρώ μίζα, το στήσανε αυτοί που ήθελαν να πάρουν το ποσοστό του ΛΑΟΣ», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στο θέμα των offshore εταιρειών.

Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης, σχολιάζοντας την”χαμένη” επιταγή με το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ που κατέθεσε το 2009 για το Ταμείο Φτώχειας, τόνισε ότι την παρέδωσε στον υπουργό Παπαθανασίου και διευκρίνισε ότι εισπράχθηκε στις 3 Ιουλίου, στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Το «δάνειο» που «έκαψε» τον Καρατζαφέρη

Ο τρόπος με τον οποίο πιάστηκε στην «φάκα» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, περιγράφεται με λεπτομερή τρόπο στο πολυσέλιδο πόρισμα των εισαγγελέων Διαφθοράς, κυρίας Πόπης Παπανδρέου και Αντώνη Ελευθεριάνου αποκάλυψε το ereportaz.

Την ίδια στιγμή οι Αρχές και συγκεκριμένα οι Οικονομικοί Εισαγγελείς αναμένεται να ερευνήσουν (ως ξεχωριστή υπόθεση) την εμπλοκή γνωστού ιατρού μεγαλου ιδιωτικού θεραπευτηρίου των Αθηνών στον λογαριασμό του οποίου κατέληξαν 300.000 ευρώ. Ως αιτιολογία αναφέρθηκε ότι αποτελούσε αιτήσιο μπόνους για μεσιτικές υπηρεσίες που παρείχε στους επιχειρηματίες στη Βουλγαρία!

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κυκλώνεται και από το ΣΔΟΕ λόγω εικονικών τιμολογίων που είχαν βρεθεί στον τηλεοπτικό σταθμό. Την υπόθεση είχε αποκαλύψει παλαιότερα το ereportaz.gr

Διαβάστε επίσης:

Το «δάνειο» που «έκαψε» τον Καρατζαφέρη, η έρευνα του ΣΔΟΕ και ο… γιατρός

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας