10:31 Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Το «τρολάρισμα» στον υποψήφιο που μπέρδεψε τα κόμματα και αντί για τη ΔΗΜΑΡ πήγε στον Παπανδρέου

Το «τρολάρισμα» στον υποψήφιο που μπέρδεψε τα κόμματα και αντί για τη ΔΗΜΑΡ πήγε στον Παπανδρέου

Ακόμα…γελάνε στην Ήπειρο με το λάθος που έκανε υποψήφιος βουλευτής στο νομό για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιανουαρίου, καθώς ενώ ήθελε να είναι υποψήφιος με τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη μπέρδεψε τις δηλώσεις και τελικά θα είναι στα ψηφοδέλτια του Γιώργου Παπανδρέου! Το βράδυ λοιπόν πίστευε ότι η δήλωση που είχε υπογράψει αφορούσε την υποψηφιότητα στη ΔΗΜΑΡ και το πρωί κατάλαβε ότι η υποψηφιότητα ήταν τελικά για το Κίνημα Δημοκρατικών Σοσιαλιστών. Όμως ανάλογα υποδέχτηκε και το διαδίκτυο την συγκεκριμένη «γκάφα» του υποψηφίου.

Σε «διαδικτυακή» έρευνα που διεξήχθη χθες, όπου δημοσιοποιήθηκε το γεγονός,  το πλήθος των αναφορών, στα social media ήταν «αρνητικό».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρωτοποριακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ismood (www.ismood.com) και δημοσιεύει το ereportaz.gr και το ekloges tv, σε δείγμα 399 αναφορών σε social media, blogs και news portals για το «συμβάν» το κεντρικό συναίσθημα που εξήχθη είναι «Αρνητικό» στην πλειονότητα κατά 82%, «ουδέτερο» κατά 17% και «θετικό» κατά 1%, όπως ήταν και αναμενόμενο. Η κύρια πηγή σχολίων και αναφορών προήλθε από το facebook σε ποσοστό 76%. Blogs κατά 1%, forums κατά 10% και facebook κατά 13%.

 

Vouleutis_DIMARmonitoring_report-2_002-ereportaz

Διαβάστε χαρακτηριστικά σχόλια που έγιναν στο διαδίκτυο

Vouleutis_DIMARmonitoring_report-2_003

Διαβάστε επίσης:

Επανάσταση στις βουλευτικές εκλογές από το ereportaz και το ekloges.tv

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας