15:12 Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Η μάχη του σταυρού: Ποιοι μπαίνουν στην Βουλή και ποια ηχηρά ονόματα μένουν...εκτός

Η μάχη του σταυρού: Ποιοι μπαίνουν στην Βουλή και ποια ηχηρά ονόματα μένουν...εκτός

Μάχη σώμα με σώμα έδωσαν δεκάδες συνυποψήφιοι σε αρκετές εκλογικές περιφέρειες για μια θέση που θα τους οδηγήσει στη Βουλή. Όμως, όπως είναι φυσικό λόγω της εκλογικής συντριβής της ΝΔ, ηχηρά ονόματα, πρώην υπουργοί και κορυφαία στελέχη, μένουν έξω από τη νέα Βουλή. Ενώ η πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ έφερε, άφθαρτα πρόσωπα, νέους και άγνωστους βουλευτές.

Ποιοι εκλέγονται στα Επικρατείας των κομμάτων

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει πέντε βουλευτές, η ΝΔ τέσσερις και από έναν η Χ.Α., το Ποτάμι και το ΚΚΕ, ενώ ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν εκλέγουν κανέναν.

Ειδικότερα, από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι:

Κωνσταντίνος Τσουκαλάς,
Ουρανία Αντωνοπούλου,
Παναγιώτης Σκουρλέτης,
Αγλαϊα Κυρίτση και
Νικόλαος Τόσκας
Από τη Νέα Δημοκρατία οι:

Θεόδωρος Φορτσάκης,
Δημήτριος Σταμάτης,
Νίκη Κεραμέως και
Βασίλης Οικονόμου

Από τη ΧΑ ο Χρήστος Παππάς,

Από το Ποτάμι ο Παναγιώτης Καρκατσούλης

Από το ΚΚΕ η Αλέκα Παπαρήγα

Σάρωσαν… Μακρή και Τζάκρη 

makri

Στα χαρακτηριστικά των εκλογών είναι ότι πήραν το «εισιτήριο» με άνεση στον ΣΥΡΙΖΑ η Ραχήλ Μακρή, παρά την ατάκα της περί τυπώματος χρήματος αλλά και η κα. Τζάκρη.

Στην Α’ Αθήνας προβάδισμα για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Νίκος Βούτσης και Νίκος Φίλης, ενώ για τη ΝΔ πρώτη εμφανίζεται η Όλγα Κεφαλογιάννη και ακολουθούν οι Βασίλης Κικίλιας, Ντόρα Μπακογιάννη, Νικήτας Κακλαμάνης και Φωτεινή Πιπιλή.

Συγκεκριμένα, με βάση τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, στην Α’ Αθηνών εκλέγονται:

Από τον ΣΥΡΙΖΑ οι:

1. Αλέξης Τσίπρας
2. Ζωή Κωνσταντοπούλου
3. Γαβριήλ Σακελλαρίδης
4. Νίκος Βούτσης
5. Νίκος Φίλης

Από τη Νέα Δημοκρατία οι:

1. Όλγα Κεφαλογιάννη
2. Βασίλης Κικίλιας
3. Ντόρα Μπακογιάννη
4. Νικήτας Κακλαμάνης

Από το Ποτάμι :

1. Σπύρος Λυκούδης

Από τη Χρυσή Αυγή :

1. Νίκος Μιχαλολιάκος

Από το ΚΚΕ :

1. Λιάνα Κανέλλη

Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες:

1. Έλενα Κουντουρά

Από το ΠΑΣΟΚ:

1. Κώστας Σκανδαλίδης

Εκτός έμειναν οι Ν. Λαλιώτης, Αθ. Αλευράς και Αν. Ράπτη από ΠΑΣΟΚ, ενώ εκτός φαίνεται να είναι και η Φωτεινή Πιπιλή η οποία κονταροχτυπιέται μέχρι τελευταίας στιγμής με τον Νικήτα Κακλαμάνη. Εκτός και ο Αθ. Πλεύρης.

Στη Β’ Αθήνας και για τη ΝΔ εκλέγονται κατά σειρά οι:

Νίκος Δένδιας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Σοφία Βούλτεψη, Άννα Καραμανλή, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Γεράσιμος Γιακουμάτος. Εκτός μένουν οι κ. Ντινόπουλος, Μιχελάκης, Παναγιωτόπουλος, (όλοι πρώην υπουργοί), και οι Κ. Παπακώστα, Ζ. Ράπτη, Δ. Αράπογλου, Θ. Πάλλη. Π. Ιακωβίδου.

Η Φώφη Γεννηματά, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Πύρρος Δήμας, η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ θα κονταροχτυπηθούν για τις μόλις δύο έδρες που φαίνεται να κερδίζει το ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθηνών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει μια έδρα και παίρνει 19 με τους πρώτους να είναι ο Γ Βαρουφάκης, ο Γ. Δραγασάκης, η Ν. Βαλαβάνη, ο Ευ. Τσακαλώτος, ο Π. Κουρουμπλής και τελευταία η δημοσιογράφος Αννέτα Καββαδία.
Τέσσερις βουλευτές εκλέγει το Ποτάμι μεταξύ των οποίων τους κ. Ψαριανό, Χάρη Θεοχάρη, την κ. Λυμπεράκη.

Την επανεκλογής τους επίσης πετυχαίνουν για την ώρα και οι πρώην υπουργοί: Χαράλαμπος Αθανασίου (Λέσβος), Κώστας Σκρέκας (Τρίκαλα), Χρήστος Σταϊκούρας (Φθιώτιδα).

Στην Α’ Πειραιώς, εκλέγονται οι Θοδωρής Δρίτσας, Ελένη Σταματάκη και Στάθης Λεουτσάκος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Κωνσταντίνος Κατσαφάδος από τη ΝΔ, ο Νίκος Κούζηλος από τη Χρυσή Αυγή και η Σταυρούλα Αντωνάκου από το Ποτάμι.

Στην Αιτωλοακαρνανία ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 2 έδρες (όσες είχε και το 2012), η ΝΔ 2 και από μία η ΧΑ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ. Ο κ. Γ. Βαρεμένος έχει «κλειδώσει» τη μια έδρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ ακολουθεί η κα. Μαρία Τριανταφύλλου, η οποία έδινε μάχη μέχρι τέλους με τον τρίτο κατά σειρά Ιωάννη Κολοβό. Οι δύο της ΝΔ είναι οι Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης. Από την ΧΑ ο Κώστας Μπαρμπαρούσης. Για το ΠΑΣΟΚ μικρό προβάδισμα είχε ο κ. Δημήτρης Κωνσταντοπούλος και ακολουθούσε ο Βασίλης Αντωνόπουλος ενώ για την έδρα του ΚΚΕ λαμβάνει ο κ. Νίκος Μωραϊτης.

Στην Αργολίδα από μια έδρα μοιράζονται ΝΔ (Γιάννης Αδριανός), ΣΥΡΙΖΑ (Δημήτρης Κοδέλας) και ΧΑ (Γιώργος Γαλέος).

Από μια έδρα μοιράζονται ΝΔ (Κ. Βλάσης), ΣΥΡΙΖΑ (Κ. Ζαχαριάς) και ΠΑΣΟΚ (Οδ. Κωνσταντινόπουλος) στην Αρκαδία,

Στην Άρτα για τον ΣΥΡΙΖΑ τις δύο έδρες παίρνει ο Αλέξης Τσίπρας και η κυρία Ολγα Γεροβασίλη. Αν τελικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιλέξει την Α’ Αθήνας τότε την έδρα θα πάρει ο κ. Βασίλης Τσίρκας. Την έδρα της ΝΔ παίρνει ο Γιώργος Στύλιος.

Στην Αχαΐα οι τρεις έδρες του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνουν στους, Μαρία Κανελλοπούλου, Βασίλη Χατζηλάμπρου και Αθανασία Αναγνωστοπούλου. Η ΝΔ λαμβάνει μια έδρα (Ανδρέας Κατσανιώτης). Μια έδρα παίρνουν και οι ΑΝΕΛ με τον Νίκο Νικολόπουλο όπως επίσης από μια παίρνουν ΚΚΕ (Νίκος Καραθανασόπουλος), Ποτάμι (Ιάσων Φωτήλας), και η Χ.Α με τον Μιχάλη Αρβανίτη – Αβράμη.

Στη Βοιωτία ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει δύο έδρες με τον Γιάννη Σταθά και τον Αθανάσιο Σκουμά. Για τη μία έδρα της ΝΔ έδωσαν μάχη οι Γιάννης Καράμπελας και Ευάγγελος Μπασιάκος με τον δεύτερο να αναδεικνύεται τελικός νικητής.

Η μονοεδρική των Γρεβενών μένει στη ΝΔ και στον κ. Τιμολέων Κοψαχείλη.

Η τριεδρική της Δράμας σπάει σε ΝΔ (Δημήτρης Κυριαζίδης) ΣΥΡΙΖΑ ( Χρήστο Καραγιαννίδη) και Ποτάμι (Κυριάκος Χαρακίδης).

Στα Δωδεκάνησα τρεις έδρες πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ και προβάδισμα για να τις πάρουν έχουν οι Ηλ. Καματερός, Ν. Σαντορινιός, Δ. Γάκης και μια έδρα στην ΝΔ (δίνουν μάχη οι Μ. Κόνσολας, Ι. Παππάς, και Μ. Ιατρίδη). Μία έδρα φαίνεται να παίρνει το ΠΑΣΟΚ με τον Δημήτρη Κρεμαστινό.

Στον Έβρο μία έδρα λαμβάνει η ΝΔ με τον πρώην αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αναστάσιο Δημοσχάκη και τρεις ο ΣΥΡΙΖΑ (προηγούνται οι Γιώργος Καϊσας, Αναστασία Γκάρα και Δημήτρης Ρίζος)

Στην Εύβοια ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει δύο έδρες με τον κ. Ευάγγελο Αποστόλου και τον Ευάγγελο Ακριώτη να ακολουθεί. Ο Σίμος Κεδίκογλου έχει ισχυρό προβάδισμα έναντι του Κώστα Μαρκόπουλου για τη μία έδρα που μένει στην ΝΔ ενώ από τη ΧΑ την έδρα παίρνει ο Νίκος Μίχος. Από τους ΑΝΕΛ μία έδρα φαίνεται να παίρνει ο Νίκος Μαυραγάννης.

Η μονοεδρική της Ευρυτανίας θα αλλάξει χέρια και θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Θωμά Κώτσια.

Στην Ηλεία τρεις έδρες θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ (προηγούνται οι Ε. Σαλτάρη, Δ. Μπαξεβανάκης και Γ Μπαλαούρας). Μάχη μέχρις εσχάτων θα δοθεί μεταξύ Κώστα Τσαβάρα και Διονυσίας Αυγερινοπούλου για τη μία έδρα της ΝΔ ενώ την έδρα του ΠΑΣΟΚ διεκδικεί ο Γιάννης Κουτσούκος.

Οι τρεις έδρες του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία πηγαίνουν στους Κώστα Λαπαβίτσα, Ευφροσύνη Καρασαρλίδου και Γεώργιο Ουρσουζίδη ενώ η μία της ΝΔ στον Απ. Βεσυρόπουλο.

Στο Ηράκλειο ο ΣΥΡΙΖΑ πιθανότατα θα λάβει τρεις έδρες (Ι. Μιχελογιαννάκης, Σ. Βαρδάκης, Μ. Κριτσωτάκης), από μία η ΝΔ (Λ. Αυγενάκης), Ποτάμι (Σπ. Δανέλλης ή Ρ. Κυπριωτάκης), ΠΑΣΟΚ (Βασίλης Κεγκέρογλου), ΑΝΕΛ (Κ. Δαμαβολίτης) και ΚΚΕ (Μάνος Συντυχάκης).

Στη Θεσπρωτία μία έδρα παίρνει η ΝΔ (Βασίλειος Γιογιάκας) και μία ο ΣΥΡΙΖΑ (Μάριος Κάτσης).

Στην Καβάλα τρεις έδρες πηγαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και μια μένει στην ΝΔ. Πιθανότατα εκτός από την ΝΔ θα μείνει ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής.

Στην Καρδίτσα, ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τρεις βουλευτές, με τους Νίκο Μιχαλάκη και Σπύρο Λάππα να θεωρούνται «σίγουροι» και τη Χρυσούλα Κατσαβριά-Σωροπούλου να απειλείται από την Παναγιώτα Βράντζα. Η ΝΔ εκλέγει έναν βουλευτή, τον Κωνσταντίνο Τσιάρα, που αφήνει εκτός Βουλής την Ασημίνα Σκόνδρα και τον Σπύρο Ταλιαδούρο.

Στην Καστοριά από μια έδρα μοιράζονται ΝΔ (προηγείται η Μ. Αντωνίου) και ΣΥΡΙΖΑ (μάχη μεταξύ Β. Διαμαντόπουλου και Ολ. Τελιγιορίδου).

Η μονοεδρική της Κεφαλονιάς μένει στον ΣΥΡΙΖΑ και την κα. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Στο Κιλκίς ο Θεόδωρος Παραστατίδης προηγείται για την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ και πιθανότατα θα πετάξει εκτός της κα. Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Η μονοεδρική της Ζακύνθου «κλειδώνει» στον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Σταύρο Κοντονή.

Για την μια έδρα που δικαιούται η ΝΔ στην Κόρινθο προβάδισμα έχει ο Χρήστος Δήμας έναντι των Νίκου Ταγαρά και Κώστα Κόλλια. Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 3 έδρες.

Στις Κυκλάδες την επανεκλογή του εξασφάλισε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Βουλευτή στην «γαλάζια» Λακωνία εκλέγει για πρώτη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ (Σταύρος Αραχωβίτης) ενώ για τη μια έδρα της ΝΔ παίρνει ο Θανάσης Δαβάκης και για το ΠΑΣΟΚ ο Λ. Γρηγοράκος.

Στη Λάρισα οι δύο έδρες του ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνουν στους Αννα Βαγενά και Ηρώ Διώτη και εκτός μένει ο Δημήτρης Γελαλής. Δύο βουλευτές εκλέγει και η Νέα Δημοκρατία, τους Μάξιμο Χαρακόπουλο και Χρήστο Κέλλα. Βουλευτές εκλέγουν επίσης το Ποτάμι (Κωνσταντίνος Μπαργιώτας), το ΠΑΣΟΚ (Ευάγγελος Βενιζέλος, επιλαχών ο Νίκος Τσιλιμίγκας) και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (Βασίλης Κόκκαλης).

Στον νομό Λασιθίου εκλέγονται οι Κωστής Δερμιτζάκης του ΣΥΡΙΖΑ και ο Ιωάννης Πλακιωτάκης της ΝΔ

Στη Λέσβο μία έδρα μοιράζονται ΣΥΡΙΖΑ (Γ. Ζαρδελής), ΝΔ (Χαράλαμπος Αθανασίου) και ΚΚΕ (Σταύρος Τάσσος)

Η μονοεδρική της Λευκάδας αλλάζει χέρια και πάει στον Σταύρο Γρηγόρη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Μαγνησία ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τρεις βουλευτές,τους Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, Δανάη Τζήκα-Κωστοπούλου και Κωνσταντίνο Δελημήτρο. Η ΝΔ βγάζει έναν βουλευτή, τον Χρήστο Μουκώρο, που αφήνει εκτός Βουλής τη Ζέττα Μακρή. Βουλευτές εκλέγουν ακόμα η Χρυσή Αυγή (Παναγιώτης Ηλιόπουλος) και το ΚΚΕ (Κωνσταντίνος Στεργίου).

Στη Μεσσηνία παρατηρούνται οι παραδοξότητες του εκλογικού νόμου καθώς η ΝΔ με 38% παίρνει μια έδρα και ο ΣΥΡΙΖΑ με 31,8% 4 έδρες. Τη μία έδρα της ΝΔ παίρνει ο Αντ. Σαμαράς, εκτός κι αν επιλέξει τη Θεσσαλονίκη.

Στην Πέλλα την και έδρα της ΝΔ παίρνει ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Καρασμάνης και εκτός μένει ο Δάνης Τζαμτζής.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ τη μία από τις δύο έδρες κλείδωσε η Θεοδώρα Τζάκρη.

Στη Σάμο, την έδρα κερδίζει ο Δημήτρης Σεβαστάκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις Σερρες οι δύο έδρες της ΝΔ πάνε στον Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα και στην Φωτεινή Αραμπατζή. Επανεκλέγεται η κ. Κόλλια Τσαρουχά από τους ΑΝΕΛ ενώ μία έδρα παίρνουν ΣΥΡΙΖΑ (Αφροδίτη Σταμπούλη), Ποτάμι (Χατζηδημητρίου Αλέξανδρος) και Χρυσή Αυγή (Ματθαιόπουλος Αλέξανδρος).

Στα Τρίκαλα επανεκλέγεται ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας. Εκλέγονται επίσης οι Σάκης Παπαδόπουλος Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ εκτός μένουν οι Ηλ. Βλαχογιάννης και Μ. Ταμήλος.

Στην Φθιώτιδα η ΝΔ μειώνει την δύναμή της σε μια έδρα και επανεκλέγεται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Χέρια αλλάζει και η μονοεδρική της Φωκίδας και πάει στον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμμένα στον Ηλία Κωστοπαναγιώτου.

Στα Χανιά ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 3 έδρες με τον Γιώργο Σταθάκη να προηγείται σταθερά. Η ΝΔ δεν παίρνει καμία έδρα και δεν επανεκλέγονται οι Χρ. Μαρκογιαννάκης και Μ. Βολουδάκης ενώ μια έδρα παίρνει το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Τέλος μια έδρα παίρνει η ΝΔ στη Χίο (ο αν. υπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης) και μια ο ΣΥΡΙΖΑ (Ανδρέας Μιχαηλίδης).

Ποιοι μένουν εκτός Βουλής

vouli

  • Εκτός μένει η Άντζελα Γκερέκου, καθώς βρέθηκε πολύ πίσω σε σταυρούς από τον πρώτο σε ψήφους εκπρόσωπο της ΝΔ στην Κέρκυρα, Στέφανο Γκίκα.
  • Εκτός Βουλής στην Α’ Πειραιώς μένει ο πρώην υπουργός Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, η Νόνη Δούνια, και οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ Δημήτρης Καρύδης και Ελπίδα Παντελάκη.
  • Εκτός μένει, φυσικά, ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού μολονότι έχει συγκεντρώσει περισσότερους σταυρούς από κάθε άλλο υποψήφιο οποιουδήποτε κόμματος στην Αχαΐα, το κόμμα του δεν μπαίνει στη Βουλή.
  • Εκτός Βουλής ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει πως το παλαί ποτέ απόρθητο κάστρο της Κρήτης άλλαξε χρώμα και από πράσινο πήρε τις αποχρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Εκτός μένει ο Γιάννης Μανιάτης, καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν παίρνει έδρα στην Αργολίδα.
  • Εκτός μένει ο Γιώργος Νταβρής (ΝΔ), καθώς στην Άρτα βρίσκεται πολύ πίσω σε σταυρούς από τον Γιώργο Στύλιο, που προπορεύεται.
  • Εκτός μένει η Μίκα Ιατρίδη (ΝΔ) στα Δωδεκάνησα.
  • Εκτός μένει ο Γιώργος Ντόλιος στον Έβρο, αφού το ΠΑΣΟΚ δεν κερδίζει έδρα καθώς και ο πρώην υπουργός της ΝΔ Κυριάκος Γεροντόπουλος
  • Εκτός μένει ο Κώστας Μαρκόπουλος, καθώς στην Εύβοια η ΝΔ βγάζει έναν μόνο βουλευτή, ο οποίος είναι ο Σίμος Κεδίκογλου.
  • Εκτός μένει,ο Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος στην Ημαθία, καθώς βγήκε πέμπτος σε σταυρούς από τη ΝΔ στην Ημαθία.
  • Εκτός μένει ο Μιχάλης Κασσής, αφού το ΠΑΣΟΚ δε φαίνεται να βγάζει βουλευτή στα Ιωάννινα.
  • Εκτός έμειναν οι υποψήφιοι της ΝΔ στον νομό Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα και Σπύρος Ταλιαδούρος.
  • Εκτός μένει ο Πάρις Κουκουλόπουλος, αφού το ΠΑΣΟΚ δε βγάζει βουλευτή στην Κοζάνη.
  • Εκτός μένει η Φεβρωνία Πατριανάκου, που υπολείπεται αρκετές εκατοντάδες σταυρών του πρωτοπόρου της ΝΔ στη Λακωνία, Αθανάσιου Δαβάκη.
  • Στη Λάρισα, εκτός μένει ο Δημήτρης Γελαλής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η Άννα Βαγενά και η Ηρώ Διώτη προπορεύτηκαν σε σταυρούς.
  • Στη Μαγνησία, εκτός Βουλής μένει η μέχρι πρότινος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
  • Στην Πέλλα, εκτός έμεινε ο Δάνης Τζαμτζής.
  • Στις Σέρρες, εκτός έμεινε ο Θεόφιλος Λεονταρίδης (ΝΔ).
  • Στα Τρίκαλα, εκτός Βουλής βρέθηκαν οι Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας