11:30 Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον αρχισατανιστή Κατσούλα; Διαψεύδεται η είδηση αποφυλάκισής του

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον αρχισατανιστή Κατσούλα; Διαψεύδεται η είδηση αποφυλάκισής του

Oργή και αναστάτωση στους συγγενείς των θυμάτων των σατανιστών της Παλλήνης προκάλεσε η ψευδής, όπως αποδείχθηκε, είδηση ότι ο 44χρονος σήμερα εγκέφαλος της ομάδας, Ασημάκης Κατσούλας είχε αποφυλακιστεί υπό όρους, ύστερα από 21 χρόνια κράτησης.

Ολα ξεκίνησαν από δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά του περασμένου Σαββάτου που ανέφερε ότι ο Ασημάκης Κατσούλας αποφυλακίστηκε. Οπως είναι φυσικό, η είδηση αναπαράχθηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης προκαλώντας οργή.

Αν και επί δύο ημέρες δεν υπήρχε καμία διάψευση ή αντίδραση από το υπουργείο, σήμερα, έγινε γνωστό από δικαστικές  πηγές ότι η είδηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι ο Κατσούλας παραμένει στις αγροτικές φυλακές της Αγυιάς Χανίων. Σημείωναν μάλιστα ότι το δικαστικό συμβούλιο, στο οποίο είχε προσφύγει από τον περασμένο Μάρτιο, απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισής του. «Το δικαστικό συμβούλιο Χανίων, αφού εξέτασε την τρίτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισης του Ασημάκη Κατσούλα, αποφάσισε να μην επιτρέψει την υπό όρους αποφυλάκισή του. Η αίτηση απορρίφθηκε όπως και οι προηγούμενες» έλεγαν χαρακτηριστικά.

Από την άλλη η είδηση που εντωμεταξύ είχε κάνει το γύρο του Διαδικτύου και όχι μόνο είχε προκαλέσει την οργή των συγγενών των θυμάτων της ομάδας των σατανιστών. Ο θείος της Γαρουφαλιάς Γιούργα και πριν  διαψευστεί η είδηση, έλεγε χαρακτηριστικά: «Να χαιρόμαστε την ελληνική Δικαιοσύνη που πήρε τέτοια απόφαση… Πρόκειται για ατόπημα. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως άφησαν ελεύθερο έναν αμετανόητο δολοφόνο, ο οποίος ακόμη και σήμερα δεν έχει ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις του. Δεν έχει ζητήσει συγνώμη από τους συγγενείς, από τον σύζυγο και τον γιο της Γαρουφαλλιάς, ο οποίος έχασε την μάνα του από τη μια στιγμή στην άλλη. Που όλη του τη ζωή δεν χάρηκε την μάνα του. Αφησαν ελεύθερη την Μαργέτη, πέρυσι άφησαν ελεύθερο τον Δημητροκάλη, σήμερα τον αρχηγό τους… Αν κάποιος από εμάς τον πετύχει, αναρωτήθηκαν πώς θα αντιδράσουμε; Πώς θα αντιδράσει το παιδί της Γαρουφαλιάς, ο Παντελής, αν δει μπροστά του τον δολοφόνο της μητέρας του, που τη στερήθηκε στα επτά του χρόνια και σήμερα είναι 29 ετών; Αυτό το παιδί είναι το μεγαλύτερο θύμα των σατανιστών».

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας