20:33 Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Συνεργασία - έκπληξη στη νυχτερινή Αθήνα

Συνεργασία - έκπληξη στη νυχτερινή Αθήνα

Μια «εκρηκτική» Άνοιξη στην Αθήνα υπόσχεται μέσω των social media η Καίτη Γαρμπή, ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τη Ναταλία Γερμανού, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star!

Οι δύο καλλιτέχνες και η DJ – παρουσιάστρια θα είναι από τις 17 Απριλίου στο «Central Live Clubbing», επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Η Καίτη και ο Γιώργος συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία τον Χειμώνα στη Θεσσαλονίκη και εκείνος έχει γράψει τραγούδια στον τελευταίο της δίσκο, ενώ η Ναταλία έχει υπογράψει μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της τραγουδίστριας, όπως το θρυλικό «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί» του 1992.

«Μετά από έναν καταπληκτικό χειμώνα στη Θεσσαλονίκη, μας περιμένει μια εκρηκτική άνοιξη στην Αθήνα!!! Από τις 17/4 θα εμφανιζόμαστε στο CENTRAL ο Γιώργος κι εγώ έχοντας κοντά μας και μια αγαπημένη φίλη απο τα (πολυυυυυ) παλιά, τη Ναταλία Γερμανού με το dj booth της! Αυτά προς το παρόν και σύντομα θα σας εχω κ άλλα ωραία νέα… Φιλιά κι αγάπη!!!», έγραψε η Καίτη στα social media.

2222.jpg
Από την πλευρά του, ο Γιώργος ανέφερε: «μετά από έναν υπέροχο χειμώνα στην Θεσσαλονίκη παρέα με την αγαπημένη Καίτη …ήρθε η ώρα για την Αθήνα! Απ´ τις 17 Απριλίου στο Central στην Λ. Βουλιαγμένης και την υπέροχη Ναταλία Γερμανού σε ένα dj set έκπληξη! Ανυπομονώ!».

111.jpg

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας