0:45 Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Τα ντοκουμέντα για τον μητροκτόνο της Βούλας (φωτο)

Τα ντοκουμέντα για τον μητροκτόνο της Βούλας (φωτο)

Της Ιωάννας Χελιώτη

Στο χωριό Στιμάγκα Κορινθίας κοντά στο Βραχάτι εντοπίστηκε ο 24χρονος γιος της 60χρονης εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε με 33 μαχαιριές μέσα στο σπίτι της στην Βούλα την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άνδρας βρέθηκε να περιφέρεται σε κατάσταση σοκ και χωρίς παπούτσια στο χωριό και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του o 24χρονος πήγε αρχικά στη Νεμέα, αλλά άφησε το αυτοκίνητό του, το οποίο το άφησε κοντά στο φράγμα του Ασωπού την Παρασκευή

Αμέσως κάτοικοι που τον είδαν να περιφέρεται ενημέρωσαν την αστυνομία.

Ο 24 χρόνος ο οποίος εξαφανίστηκε από το σπίτι μετά την δολοφονία της μητέρας του συγκεντρώνοντας έτσι το ενδιαφέρον των αστυνομικών αρχών , σύμφωνα με μαρτυρίες του περιβάλλοντος της οικογένειας, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπισή τους.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου μεταφέρεται με αυτοκίνητο στην Ασφάλεια Αττικής όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του ereportaz. 

at-braxatiou-1

at-braxatiou-2

at-braxatiou-3

dolofonia boula

Το χρονικό

egklima voula

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 60χρονης (βρέθηκε ημίγυμνη και έφερε περίπου 30 μαχαιριές στην κοιλιά) ο 25χρονος γιος της θεωρήθηκε πρόσωπο-κλειδί.

Σημειωτέον ότι το βράδυ της Παρασκευής, όταν και αποκαλύφθηκε το έγκλημα, όλα τα μέλη της οικογένειας της 60χρονης παρουσιάστηκαν στο σπίτι, αλλά και έδωσαν κατάθεση, εκτός από τον 25χρονο.

Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρυσε ο σύζυγό της, ο οποίος της βρήκε στο υπόγειο τριώροφης μεζονέτας, στις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, δεν πρόκειται για ληστεία, ωσόστο οι έρευνες κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει αυτοψία και νεκροψία και αναμένεται να δώσει περισσότερες απαντήσεις.

Επιπλέον, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το άγριο έγκλημα έγινε στο υπόγειο της μεζονέτας ή εάν το πτώμα μεταφέρθηκε εκεί μετά το θάνατο.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας