12:09 Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το...έγκλημα πάθους στη Σαλαμίνα

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το...έγκλημα πάθους στη Σαλαμίνα

Συγκλονισμένη είναι τόσο η τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας όσο και το πανελλήνιο από την τραγική τροπή που πήρε το ερωτικό πάθος και η «παράνομη» σχέση μεταξύ του 35χρονου κομάντο του Λιμενικού Σώματος Σταμάτη Φαρμακόρη και της 44χρονης οδοντοτεχνικού Δέσποινας Βαρελά. Οι πιο τραγικοί πρωταγωνιστές όμως της ιστορίας αυτής είναι η 37χρονη σύζυγος του λιμενικού, η οποία, σύμφωνα με γείτονες, βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ο σύζυγος της 44χρονης και τα δύο τους παιδιά μόλις 8 και 10 ετών!

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο 35χρονος και η 44χρονη είχαν παράνομο δεσμό για καιρό. Και οι δυο είχαν οικογένειες και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η 44χρονη είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στην παράνομη αυτή σχέση. Τον τελευταίο καιρό είχε μιλήσει με τον σύζυγό της και του είχε αποκαλύψει την σχέση με τον 35χρονο.

Έτσι, αποφάσισε χθες να συναντήσει τον εραστή της για να του πει να χωρίσουν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγός της είχε αποφασίσει να την συγχωρήσει και να δώσει άλλη μια ευκαιρία στην σχέση τους για να σώσουν έτσι την οικογένειά τους. Άλλωστε είχαν και 2 παιδιά 10 και 8 ετών.

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας