17:10 Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Κορωνάκης: Ούτε μνημόνιο θα υπογράψει αυτή η κυβέρνηση ούτε e mail Χαρδούβελη

Κορωνάκης: Ούτε μνημόνιο θα υπογράψει αυτή η κυβέρνηση ούτε e mail Χαρδούβελη

«Δουλεύουμε για να υπάρξει συμφωνία. Ούτε μνημόνιο θα υπογράψει αυτή η κυβέρνηση ούτε e mail Χαρδούβελη» δήλωσε στονAlpha 989 και στους δημοσιογράφους Δήμο Βερύκιο και Πέτρο Κουσουλό,  ο Τάσος Κορωνάκης, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε «δεν θεωρώ ότι η κυβέρνηση θα φέρει μια συμφωνία που δεν θα είναι υπερασπίσιμη από τα όργανα και την ΚΟ του κόμματος. Η κατεύθυνση που δόθηκε περιγράφει σαφή όρια. Η συμφωνία που θα μπορεί να υπογράψει ο πρωθυπουργός θα περνάει και από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και από την ΚΟ. Δεν λέω ότι θα καταλήξουμε ομόφωνα, όμως όλοι αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη των στιγμών και το αποτέλεσμα των οργάνων του κόμματος θα είναι σεβαστό από όλους».

Για τη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΕ, ο κος Κορωνάκης είπε:«Είδα με έκπληξη σε πολλά ΜΜΕ να περιγράφεται μια δραματική εικόνα, που δεν είναι πραγματική. Είμαστε πολλά χρόνια στην ΚΕ, αυτή η συνεδρίαση δεν θύμιζε δραματική συνεδρίαση. Ακούστηκαν με ψυχραιμία όλες οι πολιτικές απόψεις και τα αποτελέσματα δεν δείχνουν κάποια δραματική εξέλιξη στο εσωτερικό της ΚΕ. Με ωριμότητα καταλήξαμε σε αποφάσεις, τα όργανα θα είναι εκεί κάθε στιγμή να πάρουν τις αποφάσεις με βάση την κατεύθυνση που βγήκε» ενώ σε ερώτηση συγκεκριμένα για την Αριστερή Πλατφόρμα απάντησε: «Δεν θεωρώ ότι υπήρχε κάτι εκτός ορίων ή εκτός της άποψης που έχει περιγραφεί εδώ και καιρό από την Αριστερή Πλατφόρμα. Ήταν μια κριτική γόνιμη. Όλοι σέβονται το αποτέλεσμα της ΚΕ».

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν είναι ικανοποιημένοι από το μέχρι στιγμής κυβερνητικό έργο, απάντησε: «Έχουμε καταφέρει σε λίγο χρόνο πάρα πολλά πράγματα, πχ το νομοσχέδιο για την επαναπρόσληψη δημοσίων υπαλλήλων».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας