5:46 Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στο μέλος της ΕΠΟ, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης»

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στο μέλος της ΕΠΟ, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας και νυν μέλος της ΕΠΟ (ήταν και πρώην αναπληρωτής πρόεδρος), Γιάννης Παπακωνσταντίνου, απολογήθηκε για δυο περίπου ώρες στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, για την υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης” που δρα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και μετά μετέβη στον εισαγγελέα, όπου του ανακοινώθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Όπως αποκάλυψε και ο δικηγόρος του, κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και απόπειρας εκβίασης κατά συναυτουργία με απειλή βλάβης, ενώ πήγε να καταθέσει ως μάρτυρας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας, αλλά δεν έγινε δεκτός από τον ανακριτή, που δεν θεώρησε αναγκαία την μαρτυρία του.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο δικηγόρος του, Αθανάσιος Τάρτης, έκανε την εξής δήλωση: “Μας επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Θεωρώ πως είναι μια ηθική δικαίωση γιατί ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου παραμένει στα κοινά του ποδοσφαίρου κάτι που σημαίνει ότι αυτή η σκευωρία οδηγείται στην κατάρρευση όπως στην κατάρρευση θα οδηγηθούν και αυτοί οι τελευταίοι που αμφιβάλλουν την ηθική του ακεραιότητα”.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας