7:25 Τρίτη 16 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Οι σταρ που δεν πήραν ποτέ απολυτήριο λυκείου

Οι σταρ που δεν πήραν ποτέ απολυτήριο λυκείου

Τελικά είναι μάλλον πιο εύκολο να έχει κανείς βίλα και πολυτελές αυτοκίνητο παρά απολυτήριο λυκείου. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν μερικοί από τους διασημότερους σταρ που δεν τα κατάφεραν μέχρι την τελετή αποφοίτησης.

Τζόνι Ντεπ
Παράτησε το σχολείο στα 15 για να γίνει μουσικός

Ράιαν Γκόσλινγκ
Παράτησε το σχολείο στα 17 για να γίνει ηθοποιός

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς
Αφησε το σχολείο της στην Ουαλία στα 15 για να παίξει σε ένα περιοδεύοντα θίασο που ανέβαζε ένα μιούζικαλ. Συνέχισε στην βρετανική τηλεόραση και αργότερα στον κινηματογράφο.

Νικόλ Κίντμαν
Αναγκάστηκε να παρατήσει το σχολείο στα 17, όταν η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο και να αρχίσει να εργάζεται κάνοντας μασάζ. Αργότερα επέστρεψε στα θρανία στο Victorian College of the Arts και το Australian Theatre for Young People του Σίδνεϊ.

Ντρού Μπάριμορ
Ηταν διάσημη ήδη από 7 χρονών παίζοντας στην ταινία ΕΤ. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της και τα προβλήματα με τοξικές ουσίες (μπήκε για αποτοξίνωση στα 13) δεν την άφησαν ποτέ να φοιτήσει κανονικά στο σχολείο

Κάμερον Ντίαζ
Φοιτούσε στο Long Beach Polytechnic High School στην Καλιφόρνια όπου είχε και συμμαθητή τον Snoop Dogg αλλά το άφησε για να εργαστεί σαν μοντέλο με το πρακτορείο Elite. Στα 22 πήρε τον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο στη Μάσκα με τον Τζιμ Κάρει και έκτοτε η καριέρα της διέγραψε ανοδική πορεία.

Τζουντ Λο
Αφησε το σχολείο του στο Λονδίνο στα 17 για να παίξει στη καθημερινή σαπουνόπερα Families

Χίλαρι Σουάνκ
Αφησε το South Pasadena High School της Καλιφόρνια για να γίνει ηθοποιός: «Δεν είμαι περήφανη όταν δηλώνω πως παράτησα το σχολείο. Δεν υπερασπίζομαι την επιλογή μου αλλά έτσι έπρεπε να γίνει» δηλώνει η ίδια.
Τομ Κρουζ
Από μικρή ηλικία ήθελε να γίνει παπάς. Συμμετέχοντας όμως σε θεατρικές ομάδες στο σχολείο, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός κι έτσι άφησε το σχολείο και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να κυνηγήσει το όνειρό του.

Κρίστεν Στιούαρτ
Εργαζόταν σαν ηθοποιός από μικρή οπότε στα 14 παράτησε το σχολείο για να κάνει μαθήματα κατ’ οίκον. «Επρεπε να σταματήσω το σχολείο γιατί τον περισσότερο καιρό έλειπα και οι δασκάλες μου έκαναν σαμποτάζ. Το home schooling όμως το λάτρεψα. Τα ιδιαίτερα μου ταίριαζαν πολύ περισσότερο» δηλώνει η ίδια.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας