18:42 Σάββατο 20 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

O πρώην «Καιρός» της Ελευθεροτυπίας ζητά συγνώμη επειδή ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ

O πρώην «Καιρός» της Ελευθεροτυπίας ζητά συγνώμη επειδή ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ

Με ένα κείμενό του στο Facebook ο πρώην «Καιρός» της Ελευθεροτυπίας, ο Γιώργος Τετράδης, που στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και μετά τις εκλογές ζητά συγνώμη για τα ψέμματα, όπως λέει, της κυβέρνησης.

«Μετά και τις χθεσινές εξελίξεις γίνεται όλο και πιο φανερό, ότι δυο είναι τα σενάρια: Είτε αυτοί που μας κυβερνούν είναι ανόητοι και ανεύθυνοι, είτε εξ αρχής είχαν προγραμματίσει να μην διαπραγματεύονται στα σοβαρά, ώστε μια μέρα να εγκαταλείψουν το τραπέζι, κατηγορώντας τους συνομιλητές τους για αδιαλλαξία (!) και να οδηγήσουν τη χώρα στη δραχμή» ξεκινά το κείμενό του.

«Για μένα το παραμύθι του θύματος έχει τελειώσει.Μόνο θύμα είναι ο ελληνικός λαός,που θα πληρώσει και πάλι το πανάκριβο τίμημα των ψεμμάτων που του υποσχέθηκαν και τα οποία για μια ακόμα φορά πίστεψε» συνεχίζει για να καταλήξει: «Εμείς οι αγαθοί συνοδοιπόροι δεν το βλέπαμε. Δεν βλέπαμε την ακρότητα της συνεργασίας με τον επικίνδυνο ακροδεξιό Καμμένο.Δεν βλέπαμε την υπερψήφιση του πλέον διαπλεκόμενου και ρουσφετολόγου πολιτικού Πρ.Παυλοπουλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν βλέπαμε την υπόδειξη για το υπερευαίσθητο καθήκον του Προέδρου της Βουλής μιας εμπαθέστατης, απολύτως κομματικής και βαθειά αντιδημοκρατικής, με χαμηλό επίπεδο καβαλημένης συμπεριφοράς βουλευτού. Δεν βλέπαμε τις αλλοπρόσαλλες και ασύνδετες δηλώσεις και διαρκείς διαψεύσεις υπουργών για κάθε θέμα της αρμοδιότητας τους (με εξαίρεση Κοντονή,Αποστόλου, Βαλαβάνη, Μάρδα, Βούτση, Πανούση, Σπίρτζη και ίσως δυο άλλων). Δεν βλέπαμε τον στενό εναγκαλισμό του κόμματος και της κυβέρνησης με τα λούμπεν φασιστοειδή των Εξαρχείων.Δεν βλέπαμε, ότι το μόνο έργο γινόταν από τις οργανώσεις αλληλεγγύης και μαλιστα υπό τις δυσκολότερες συνθήκες».

upl55910c23328f8

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας