3ο Τουρνουά Ξυλορακέτας Νότιας Αθήνας

Η Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθήνας, διοργανώνει την Κυριακή 28 Ιουλίου 2013, στο γήπεδο του Ομίλου Χειμερινών Κολυμβητών «Μπάτης» στην ομώνυμη παραλία του Παλαιού Φαλήρου, το 3ο Τουρνουά Ξυλορακέτας Νότιας Αθήνας.

Η διοργάνωση, που γίνεται με τη συνεργασία του Valetudo Racket και την υποστήριξη του Δήμου Π. Φαλήρου, είναι ανοιχτή για όλους, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, αλλά και ρακετιστικών δεξιοτήτων.

Οι αγώνες διεξάγονται σε δυάδες ή τετράδες, επομένως πάρτε την παρέα σας, τις ρακέτες, μπαλάκια και αντηλιακό σας, και ελάτε στην παραλία του Μπάτη, απέναντι από το καφέ Πράπας Sweet Home.

Μοναδική προϋπόθεση να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλετε στο  [email protected] ή το φαξ 210 9409577 ή να ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας τον κ. Η.  Ζώη στο 6986602022 ή τον κ. Γ. Φραγκίσκο στο 2132100151 (μεταξύ ωρών 10-14 καθημερινές).

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και βεβαίωση συμμετοχής, ενώ θα τους δοθούν και αναλυτικά στατιστικά παιχνιδιού εφόσον το επιθυμούν – ταχύτερες μπαλιές, πτώσεις κλπ.

Τέλος, ένας τυχερός με το/τη σύντροφο, θα κληρωθεί για τετραήμερη διαμονή στο Hotel Mitzithras στο Λουτράκι Κορινθίας.


Σχόλια