3 χρόνια μετά την δολοφονία του Γκιόλια… (Video)

Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια ένα πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση, με πολλά ερωτήματα να παραμένουν αναπάντητα. H έρευνα από την Αντιτρομοκρατική Yπηρεσία έμεινε στη… μέση, η δικογραφία δεν σχηματίστηκε ποτέ και η οργάνωση που με προκήρυξη ανέλαβε την ευθύνη, η «Σέχτα Επαναστατών» έχει εξαφανιστεί. Η οικογένεια του δημοσιογράφου, βλέποντας ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι, εδώ και λίγες μέρες, με αίτημα στον εισαγγελέα ζητά να φύγει ο φάκελος από την Αντιτρομοκρατική και να αναλάβει ανακριτής εξ ολοκλήρου τις έρευνες.

Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του Γκιόλια, όμως, δεν έχει σχηματιστεί καν δικογραφία και η υπόθεση δεν έχει πάει στον ανακριτή… Παράλληλα, δεν εξετάστηκαν μάρτυρες-κλειδιά, όπως η σύζυγος του δημοσιογράφου, αφού υπάρχει μόνο μία μονοσέλιδη κατάθεσή της λίγο μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του Σ. Γκιόλια. Ο Περικλής Γκιόλιας, αδελφός του θύματος είχε κληθε ί να καταθέσει 10 μέρες μετά τη δολοφονία, όμως δεν επανεξετάστηκε.

Εκτός από τους μάρτυρες, πλημμελής εξέταση υπάρχει και σε αντικείμενα του δημοσιογράφου, αφού δεν εξετάστηκαν ποτέ από την Αντιτρομοκρατική το λάπτοπ του και τα δύο προσωπικά του τηλέφωνα.

Μέσω του blog troktiko πριν λίγες ημέρες αναρτήθηκε κείμενο μετά από 2,5 χρόνια. Σήμερα τα ξημερώματα ανέβηκε ένα video διάρκειας μίας ώρας και δέκα λεπτών. Με τίτλο «Η αληθινή ιστορία» και μαρτυρίες ανθρώπων που τον γνώριζαν καλά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Σχόλια