3 μυστικά για φυσικές ανταύγειες

3 μυστικά για φυσικές ανταύγειες

Αν επιθυμείς να δώσεις λίγο χρώμα στα μαλλιά σου και να κάνεις κάποιες ανοιχτές ανταύγειες, σου έχουμε τη λύση. Παρακάτω θα διαβάσεις τρεις έξυπνους τρόπους για να τις αποκτήσεις χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

 

Χυμός λεμονιού. Είναι ίσως ο πιο δημοφιλής τρόπος, προκειμένου να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σου και να δημιουργήσεις λεπτές ανταύγειες. Ρίξε το χυμό λεμονιού σε ένα μπουκάλι μαζί με νερό και ψέκασε το μείγμα στα μαλλιά σου. Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν για 20-30 λεπτά και ξέπλυνε. Εξαιτίας των οξέων του, το λεμόνι έχει την τάση να αφυδατώνει τα μαλλιά, οπότε μπορείς να ανακατέψεις μερικές σταγόνες μέλι, conditioner ή κάποιο έλαιο, στο χυμό λεμονιού για extra ενυδάτωση.

 

Χαμομήλι. Η ανοιχτή απόχρωση του χαμομηλιού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσεις τις ξανθιές φυσικές σου ανταύγειες. Σε μια κατσαρόλα βράσε χαμομήλι και άφησέ το να κρυώσει. Βρέξε τα μαλλιά σου με χαμομήλι ή εναλλακτικά, τις περιοχές όπου θέλετε highlights, και βγες έξω στον ήλιο (μη ξεχνάς-φοράμε πάντα αντηλιακό). Άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά. Ο ήλιος σε συνδυασμό με το χαμομήλι θα φωτίσει φυσικά τα μαλλιά σου.

 

Μέλι. Το μέλι είναι ένα άλλο συστατικό που μπορεί να δώσει μία πιο ανοιχτή απόχρωση στα μαλλιά σου, ενώ παράλληλα μπορεί να τα ενυδατώσει. Χρησιμοποίησε το μέλι ανακατεύοντάς το με νερό ή χυμό λεμονιού σε νωπά μαλλιά και άφησέ το για μια ώρα ή όσο μπορείς περισσότερο. Φόρεσε ένα σκουφάκι μπάνιου για να κάνεις πιο άνετα τις δουλείες σου. Λούσου πολύ καλά και μπορείς να επαναλάβεις 2 φορές την εβδομάδα για να δεις πιο γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα στα μαλλιά σου.

 

 

Σχόλια