Ρέμο μέχρι να λιώσουν τα Μνημόνια (video)

Ρέμο μέχρι να λιώσουν τα Μνημόνια (video)

Επιφανείς Έλληνες επιχειρηματίες και Λιβανέζοι κροίσοι βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια του “Nammos” στην Κουρσεβέλ, ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Η μία και μοναδική εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο πάρκο αναψυχής των Αράβων και των Ρώσων, φαίνεται ότι αποτέλεσε κίνητρο για τους θαυμαστές του τραγουδιστή να παρευρεθούν στη βραδιά, κανονίζοντας ταυτόχρονα ολιγοήμερες διακοπές.

Όσο για την διαμονή τους, όσοι δεν φιλοξενήθηκαν σε φιλικά σαλέ, είχαν φροντίσει να κλείσουν από καιρό δωμάτιο στα ακριβά ξενοδοχεία της Κουρσεβέλ, στο υψόμετρο των 1850 μέτρων και στο κέντρο της χιονοδρομικής πίστας όπου οι τιμές  ξεκινούν από 2.000 ευρώ τη βραδιά. Ο Αντώνης Ρεμος φιλοξενήθηκε μαζί με την σύζυγο του Υβόννη και το παιδί τους  στο πολυτελές  «Grandes Alpes Private Hotel».

Μεταξύ των αναγνωρίσιμων προσώπων που ταξίδεψαν στην Κουρσεβέλ, ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Ομίλου Καλογήρου, Σαμι Φάις, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Διβάνη, Σπύρος Διβάνης, το ζεύγος Γιάννη και Ζελιάνα Φράγκου, ο επιχειρηματίας Γιάννης Παπαλέκας, και ο επιστήθιος φίλος του Αντώνη Ρέμου, Κωνσταντίνος Πηλαδάκης. Ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς ήρθε από το Γκσταντ για να ακούσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Παρόντες στην βραδιά ήταν ο Βασίλης Αποστολόπουλος με τη σύζυγό του Ρόη Δανάλη, η επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια του «cavo tagoo» Σούλα Λιάκου, η Ντέμπυ Σιδεράκη και ο επιχειρηματίας Λέων Γιοχάι.


Σχόλια