14:16 Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Μυστήριο...με την εξαφάνιση του 11χρονου στο Γουδή - Ποιος ο ρόλος της θείας του μικρού

Μυστήριο...με την εξαφάνιση του 11χρονου στο Γουδή - Ποιος ο ρόλος της θείας του μικρού

Ποιος ο ρόλος της θείας στην εξαφάνιση του 11χρονου Διονύση από το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»;

Νέα τροπή παίρνει η εξαφάνιση του 11χρονου Διονύση που εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 30 Αυγούστου.

Συγγενής του παιδιού αποκαλύπτει ότι ο 11χρονος απήχθη από τη θεία του και δηλώνει πως «το παιδί είναι καλά. Βρίσκεται μαζί με συγγενείς, μην ανησυχείτε για εκείνον».

Όπως όλα δείχνουν το 11χρονο παιδί που έως τώρα γνωρίζαμε ότι εξαφανίστηκε κάτω από περίεργες συνθήκες από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, απήχθη από τους συγγενείς του επειδή θεωρούν ότι πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι του!

Ο θείος του 11χρονου Διονύση, κ. Οδυσσέας Τ. υποστηρίζει ότι εκείνη η γυναίκα που τον επισκεπτόταν στο νοσοκομείο, δεν είναι άλλη από τη θεία του που ζει στην Αθήνα.

«Η θεία του μένει στην Αθήνα. Εκείνη πήγαινε και τον έβλεπε στο νοσοκομείο, τον φρόντιζε και αποφάσισε να τον πάρει από εκεί γιατί της παραπονέθηκε ότι ήθελε να επιστρέψει στον παππού και τη γιαγιά. Τώρα ο Διονυσάκης βρίσκεται στη θεία του και το απόγευμα θα έρθει κοντά μας. Από προχθές βρίσκονται στην Αθήνα ο παππούς και η γιαγιά που τους έχει ανάγκη. Εμείς το αγαπάμε το παιδί και θέλουμε να είναι καλά. Η θέση του είναι δίπλα στους συγγενείς που τον αγαπούν και τον νοιάζονται. Δεν θέλαμε να προκαλέσουμε κακό. Θέλουμε να λυθεί ομαλά αυτό το θέμα. Ο Διονυσάκης τώρα είναι ευτυχισμένος», λέει ο θείος του 11χρονου παιδιού.

Ambert alert για τον 11χρονο Διονύση

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ζήτησε από την πρώτη στιγμή τη βοήθεια όλων των πολιτών στην προσπάθεια ανεύρεσης του παιδιού καθώς ο 11χρονος εξαφανίστηκε κάτω από περίεργες συνθήκες στις 30 Αυγούστου.

Πίσω από τον Διονύση Τ. κρύβεται μια σκληρή οικογενειακή ιστορία, καθώς τον πατέρα του δεν τον γνώρισε ποτέ, η μητέρα του έχασε την επιμέλειά του και την ευθύνη του μικρού ανέλαβε η θεία του. Το τελευταίο διάστημα όμως ζούσε με τον παππού και τη γιαγιά στο Λευκοχώρι Ηλείας.

Δυστυχώς η μοίρα για εκείνον επιφύλασσε ακόμη ένα άσχημο παιχνίδι, αφού πριν από περίπου ένα μήνα πέθανε το μόλις 14 μηνών αδερφάκι του υπό συνθήκες οι οποίες δεν έχουν πλήρως διασαφηνιστεί.

Από εκείνη την ημέρα ο 11χρονος Διονύσης που υπέστη ψυχολογικό σοκ, νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία». Μέχρι πρότινος η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να σταθεροποιείται, ενώ κατά πληροφορίες το προηγούμενο Σάββατο τον επισκέφθηκε, όπως γνωρίζαμε μέχρι πρότινος, μια φιλική οικογένεια στο νοσοκομείο. Πιθανότατα να πρόκειται για τη θεία του μικρού παιδιού, εάν ισχύουν οι ισχυρισμοί του θείου του, Οδυσσέα Τ.

Προς το παρόν ερευνάται τι ακριβώς συνέβη στη διάρκεια της επίσκεψης και αν ειπώθηκε κάτι που μπορεί να επηρέασε την ψυχολογία του παιδιού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρμόδιες αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το πρόσωπο της γυναίκας και του άλλου φιλικού προσώπου που συναντήθηκαν με το παιδί προκειμένου να διαπιστωθεί η σχέση τους με το μικρό παιδί αλλά και το ρόλο που ενδέχεται να έπαιξαν στην εξαφάνιση του.

Ο 11χρονος Διονύσης, η ζωή του οποίου βρίσκεται σε κίνδυνο, μεγάλωσε χωρίς τη μητρική στοργή αφού μαζί με το μικρότερο αδερφό του, τους εγκατέλειψαν στο σπίτι των παππούδων τους στον Κόροιβο Γαστούνης Ηλείας.

«Ο Διονύσης έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ύψος 1,43 και βάρος 36 κιλά. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της εξαφάνισης του Διονύση Τ. κρίνεται επιτακτική η άμεση εύρεσή του. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείτε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας», αναφέρει η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας