Όχι για μένα, για το «φουκαριάρικο» το ψηφοδέλτιο

Όχι για μένα, για το «φουκαριάρικο» το ψηφοδέλτιο

«Κανείς δεν περισσεύει, όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος.

Μιλώντας στον Real 97,8, ο κ. Μητρόπουλος επικαλέστηκε για άλλη μια φορά δικαστική απόφαση που όπως είπε εκδόθηκε μόλις χθες και τον δικαιώνει για φορολογική του υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Μητρόπουλος είπε: «Μια δικαστική φορολογική υπόθεση χωρίς αξιόποινες πλευρές που λύθηκε κατά τον τρόπο που σας ανέφερα και που αναφέρω και στο σημείωμά μου που έστειλα στον πρόεδρο, θεωρώ ότι δεν υπάρχει αποχρών λόγος και ειδοποιός λόγος να διασύρομαι».

Και σημείωσε: «Θεωρώ ότι με μεγάλη αποδοχή και κύρος σε μία δημοσκοπική ταλαιπωρία του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώ ότι κανένας δεν περισσεύει. Οχι, ότι δεν έχω ενστάσεις με την πολιτική του προέδρου, του είπα όμως ότι πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη, να βοηθήσουμε γιατί έχουμε πέσει σε δεσμεύσεις σε βάρος του λαού».
«Εγιναν συζητήσεις επί του πολιτικού. Θεωρώ ότι υπήρχε μία σωρευμένη αιτία, του είπα ότι θα στηρίξω και βεβαίως όχι μόνο θα στηρίξω, επειδή ανοίγεται το μεγάλο ασφαλιστικό των καταρρεουσών συντάξεων του καταρρέοντας συστήματος ένα κοινωνικό σύστημα στο οποίο θα κριθούμε, υπό αυτή την έννοια κανένας δεν περισσεύει. Σήμερα τον κάλεσα και με επιστολή και με την ενημέρωση που είχα, θεωρώ ότι το θέμα έχει σταματήσει και όποιες επιφυλάξεις, εμείς οι νομικοί, λέμε ήρθησαν τελικώς και αμετακλήτως», πρόσθεσε ο κ. Μητρόπουλος.

 Σχόλια