18:48 Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Από παρουσιάστρια μοντέλο ...κουνελάκι! (ΦΩΤΟ)

Από παρουσιάστρια μοντέλο ...κουνελάκι! (ΦΩΤΟ)

Δεν πρόλαβε να χαρεί την πρόσληψή της ως παρουσιάστρια ειδήσεων και τώρα κινδυνεύει να τη χάσει…

Βέβαια, το τηλεοπτικό κανάλι της Αλβανίας που προσέφερε τη θέση στην Enki Bracaj δεν θα έπρεπε να παραξενευτεί. Άλλωστε, και τα στελέχη του σταθμού αποφάσισαν να την προσλάβουν έπειτα από ένα δοκιμαστικό στο οποίο εκείνη εμφανίστηκε μόνο με σακάκι και χωρίς μπλούζα, με το πλούσιο στήθος της να… απειλεί να αποκαλυφθεί ανά πάσα στιγμή.

Κι όμως, το συγκεκριμένο κανάλι μόνο με καλό μάτι δεν είδε την απόφαση της Bracaj να συμφωνήσει σε φωτογράφιση στο Playboy. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του σταθμού, Ισμέτ Ντρίστι, η 21χρονη είναι προς το παρόν σε διαθεσιμότητα και ο ίδιος προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη για τις προκλητικές πόζες που είναι διατεθειμένη να πάρει για τις σελίδες του ανδρικού περιοδικού, σπεύδοντας να εξαργυρώσει με αυτό τον τρόπο τη φήμη που κέρδισε χάρη στο αποκαλυπτικό δοκιμαστικό που έκανε.

«Της είπα ότι πρέπει να επικεντρωθεί στη δημοσιογραφία και τις σπουδές της και να μην κάνει τη φωτογράφιση», δήλωσε σχετικά ο Ντρίστι, στην Daily Mail. Όσο για το τι τον εντυπωσίασε στο δοκιμαστικό της, είπε ότι έψαχνε για ένα… φρέσκο πρόσωπο.

enki_26.9_2

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας