Η παρθενική εμφάνιση Λεβέντη στη Βουλή (φωτο)

Η παρθενική εμφάνιση Λεβέντη στη Βουλή (φωτο)

Επειτα από προσπάθεια δεκαετιών, ο Βασίλης Λεβέντης κατάφερε στις πρόσφατες εκλογές να κερδίσει την είσοδο στη βουλή με την Ενωση Κεντρώων.

Το ντεμπούτο του το Σάββατο στα βουλευτικά έδρανα έκρυβε αρκετή αμηχανία πάντως, με τον κ. Λεβέντη να έχει την… τιμητική του, καθώς αρκετοί συνάδελφοί του έσπευσαν να τον υποδεχθούν.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων μπήκε μαζί με τους 6 βουλευτές του στην αίθουσα της ολομέλειας και με μία υπάλληλο της Βουλής, η οποία του έδειξε το έδρανο στο οποίο έπρεπε να καθίσει, στο οποίο τον χωρίζει ένας διάδρομος από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμένο.

Από τους πρώτους που τον πλησίασαν για να του ευχηθούν για το νέο του ρόλο ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη. «Να ξέρετε ότι έχετε πιάσει το έδρανο του Παύλου Μπακογιάννη», είπε μάλιστα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Μάριο Γεωργιάδη, με τον νεαρό βουλευτή να την κοιτάζει αμήχανα.

Τον κ. Λεβέντη έσπευσαν να χαιρετίσουν με χειραψία ήταν και ο Νίκος Βούτσης, υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου της Βουλής, η Ολγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Μπαλάφας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Καμμένος.Σχόλια