2:05 Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Βαρεμένος: Η Χαραλαμπίδου δεν μου είπε τίποτα για υπουργούς

Βαρεμένος: Η Χαραλαμπίδου δεν μου είπε τίποτα για υπουργούς

Άγνοια για την ύπαρξη υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με αδήλωτα εκατομμύρια, υποστήριξε ότι έχει ο Β’ αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος.

Οπως υποστήριξε η κ. Χαραλαμπίδου κατά την επικοινωνία τους, του είπε ότι «δεν έχει τίποτε περί υπουργών και εκατομμυρίων», αλλά έκανε λόγο απλώς για «τέσσερα πόθεν έσχες που έχουν προβλήματα».

«Κάλεσα την κυρία Χαραλαμπίδου τις επόμενες ημέρες να έλθει να μας ενημερώσει για οποιαδήποτε στοιχεία έχει σε γνώση της, αναφορικά με το πόθεν έσχες των βουλευτών», δήλωσε, μιλώντας στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 ο κ. Βαρεμένος, ο οποίος έχει την ευθύνη του ελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Είπε επίσης ότι η προκάτοχός του, η οποία σήμερα δεν είναι βουλευτής, ανταποκρίθηκε και θα προσέλθει μόλις συγκροτηθεί η επιτροπή.

«Θα συγκροτηθούμε το ταχύτερο δυνατό κανονικά και θα τα δούμε όλα», είπε ο κ. Βαρεμένος.

«Δώστε μας λίγο χρόνο», σημείωσε και διαβεβαίωσε ότι «οι δυνατότητες ελέγχου υπάρχουν» και έκανε γνωστό ότι «τα στοιχεία για τους 300 θα δημοσιοποιηθούν σε εντελώς λελογισμένο διάστημα» ενώ απέδωσε το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στο ότι τα στοιχεία αυτά είναι «γαργαλιστικά».

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας