Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της αγνοούμενης στο Καματερό (video)

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της αγνοούμενης στο Καματερό (video)

Στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai φιλοξενήθηκε ο σύζυγος της αγνοούμενης γυναίκας από το Καματερό και η αγωνία του ήταν φυσικά έκδηλη.

Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει τις δραματικές στιγμες που ζει τόσο εκείνος όσο και η οικογένεια της άτυχης γυναίκας που αγνοείται από τη Πέμπτη, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας.

Ο Αντώνης Παρασκευόπουλος μίλησε απευθείας από το σημείο όπου βρέθηκε… ό, τι απέμεινε από το αυτοκίνητο της γυναίκας του και τόνισε αρχικά πως την ψάχνει από την Πέμπτη το μεσημέρι, όταν εκείνη είχε φύγει από το σπίτι για να πάρει τα παιδιά από το σχολείο.

«Είχαν κλείσει το δρόμο στην Φυλής και προφανώς δεν μπορούσε να φύγει από εκεί και δοκίμασε να περάσει από εδώ πέρα. Τώρα εικασίες κάνουμε γιατί κανείς δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Μέσα στο αμάξι βρέθηκαν μόνο τα κλειδιά του αυτοκινήτου πάνω στη μηχανή. Προφανώς ή κατάλαβε και άνοιξε την πόρτα και την παρέσυρε το αμάξι και την πέταξε μέσα στο ρέμα που είχε πάρα πολύ νερό από ό, τι μας είπαν. Από την πρώτη στιγμή έχει έρθει ο δήμαρχος του Ιλίου και μου είπαν ότι το νερό πέρναγε από πάνω».
Στην συνέχεια ο κ. Αντώνης ρωτήθηκε τι ώρα μίλησε μαζί της και απάντησε πως είχαν να μιλήσουν από το πρωί, όταν η  σύζυγός του είχε πάει στον οδοντίατρο να κάνει μία εξαγωγή. Περίπου στις 10:30 με 11 παρά είχαμε την τελευταία επικοινωνία. Συνήθως το δρομολόγιο ήταν να πάει να πάρει τα παιδιά και να ξαναγυρίσει πάλι το μεσημέρι.Την έψαχνε η μητέρα μου από το μεσημέρι για να της πει να πάρει μόνο το ένα παιδί από το σχολείο, αλλά δεν το σήκωνε το κινητό».

Η φωτογραφία «μαχαιριά»

Ακολούθως ο Αντώνης Παρασκευόπουλος ρωτήθηκε ποιοι έχουν ενδιαφερθεί και σε ποιους απευθύνθηκε μέχρι τώρα για να απαντήσει: «Εγώ αρχικά γύρισα την περιοχή μπας και δω το αμάξι κάπου σταματημένο ή τρακαρισμένο. Έπαιρνα τηλέφωνο το ΕΚΑΒ να δω αν έχει κάποια κλήση αλλά επειδή δεν μπορούσα να πάω στο αστυνομικό τμήμα στο Καματερό πήγα στους Αγ. Αναργύρους, δήλωσα την εξαφάνιση, ψάξαν οι άνθρωποι, πήραν τηλέφωνο την πυροσβεστική και εκείνη την ώρα με παίρνει η μητέρα μου και μου λέει ότι ένας νεαρός έχει τραβήξει φωτογραφία το αυτοκίνητο και ρωτάει το μεγάλο το παιδί αν είναι της μητέρας σου.

Πήγαμε στο σημείο κι έχει βρεθεί το αυτοκίνητο αλλά η Ελένη πουθενά. Εκείνη την ώρα ήρθε η πυροσβεστική κατά τις 18:30 και από τότε ψάχνουμε συνέχεια. Δεν έχω παράπονο ψάχνουν μέρα νύχτα, είναι εδώ πάνω από 50 άτομα, έχουν οργώσει όλο το ποτάμιπέντε φορές».

Στην συνέχεια ο κ. Αντώνης τόνισε πως στο συγκεκριμένο, επικίνδυνο σημείο δεν υπάρχει καμία προστασία: «Εγώ το μόνο που ζητάω σαν έκκληση. Δεν υπάρχει ένα προστατευτικό, ένα κάγκελο. Περνάνε παιδιά για το σχολείο, περνάνε ηλικιωμένοι, θα τους πάρει μέσα. Εϊναι κρίμα να χάνονται ανθρώπινες ζωές ή να αγνοούνται. Από το δήμο Καματερού δεν έχει εμφανιστεί κανένας. Τίποτα, μόνο η ΕΚΑΜ και η πυροσβεστική είναι εδώ».

Αμέσως μετά και όταν αναφέρθηκε στα παιδιά του κατέρρευσε. Με δάκρυα στα μάτια εξήγησε πως έχουν δύο μικρά αγοράκια και πως πρέπει να μείνει δυνατός γι’ αυτά, ενώ τόνισε πως νιώθει την αγάπη του κόσμου για το οικογενειακό δράμα που περνάει εδώ και τρεις πλέον μέρες…

Τέλος, ο σύζυγος της αγνοούμενης γυναίκας δήλωσε πως η πυροσβεστική τον πληροφόρησε πως το αυτοκίνητο όταν βρέθηκε είχε μέσα νερά και λάσπες, όμως στο πορτ μπαγκάζ ήταν στεγνό, που σημαίνει ότι πρέπει να κύλησε και όχι να βυθίστηκε…Σχόλια