10:07 Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Φλαμπουράρης :Τι απάντησε για την εταιρεία του, την Αίγινα και τις 100 δόσεις

Φλαμπουράρης :Τι απάντησε για την εταιρεία του, την Αίγινα και τις 100 δόσεις

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τον Αλέκο Φλαμπουράρη ο οποίος μέσω ανακοίνωσης του έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις σε όλα αυτά που του προσάπτουν το τελευταίο διάστημα.

 

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωσή:

  • 1.Υπήρξα πολιτικός μηχανικός και επιχειρηματίας. Όμως από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας δεν έχω, πλέον, καμία σχέση με την εταιρεία “ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ”. Και λόγω της ηθικής μου αλλά και με την καθόλα  νόμιμη διαδικασία από την 26.01.2015.
  • 2.Τα περιουσιακά μου στοιχεία βρίσκονται προ πολλού στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.
  • 3.Ο Δήμος Αίγινας με αντιμετώπισε όπως κάθε δημότη. Ο ίδιος, άλλωστε, ο Δήμος απάντησε στα ανυπόστατα δημοσιεύματα.
  • 4. Δεν εντάχθηκα ποτέ στις 100 δόσεις του «νόμου Βαλαβάνη», όπως συνεχίζουν, ψευδώς, να επικαλούνται. Είχα ενταχθεί σε πρόγραμμα 12 δόσεων (επί κυβερνήσεως Σαμαρά) για οφειλές στο Δημόσιο, τις οποίες δόσεις και κατέβαλα κανονικώς.
  • 5. Δεν ξέρω τι άλλο θα κατασκευάσουν και δεν με αφορά. Επαναλαμβάνω ότι τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα δεν με αγγίζουν. Πλανώνται αν πιστεύουν ότι μέσω της σπίλωσης του προσώπου μου θα αφαιρέσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ το ηθικό πλεονέκτημά του. Το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής είναι προτιμότερο να σιωπά παρά να παριστάνει τον ηθικό ιεροεξεταστή.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας