23:28 Τρίτη 16 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την επίθεση κατά Κουμουτσάκου

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την επίθεση κατά Κουμουτσάκου

Την δική της εκδοχή για την στάση των αστυνομικών δυνάμεων κατά την διάρκεια του ξυλοδαρμού του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου δίνει η Ελληνική Αστυνομία.

Κι ενώ στα πλάνα και στις φωτογραφίες φαίνεται ότι οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων καθυστέρησαν να προστατεύσουν τον κ. Κουμουτσάκο από τους άγνωστους τραμπούκους που του επιτέθηκαν, η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει ότι «οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο ενήργησαν άμεσα με πρωταρχικό μέλημα να προφυλάξουν τη σωματική ακεραιότητα των βουλευτών και λοιπών ατόμων που δέχονταν επιθέσεις».

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επισημαίνεται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες διερευνούν το περιστατικό βιαιοπραγίας «προκειμένου να εντοπιστούν και να ταυτοποιηθούν οι δράστες».

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την πρωτοφανή βιαιοπραγία εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου:

«Οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής έχουν ήδη επιληφθεί και διερευνούν το περιστατικό βιαιοπραγίας σε βάρος βουλευτών, που έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να εντοπιστούν και να ταυτοποιηθούν οι δράστες.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο ενήργησαν άμεσα με πρωταρχικό μέλημα να προφυλάξουν τη σωματική ακεραιότητα των βουλευτών και λοιπών ατόμων που δέχονταν επιθέσεις».

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας