8:25 Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Υπόθεση ξυλοδαρμού Κουμουτσάκου: Συνελήφθη ένας 24χρονος... αγώνας δρόμου για άλλους 4 υπόπτους

Υπόθεση ξυλοδαρμού Κουμουτσάκου: Συνελήφθη ένας 24χρονος... αγώνας δρόμου για άλλους 4 υπόπτους

Ένα άτομο έχει συλληφθεί μέχρι στιγμής για την επίθεση εναντίον του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, την Πέμπτη στην πλατεία Συντάγματος, ενώ άλλα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, αναζητούνται από την Ασφάλεια, για να συλληφθούν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Όλοι έχουν ταυτοποιηθεί και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τουλάχιστον δύο από αυτούς έχει εξακριβωθεί ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών που συμμετείχαν χθες το απόγευμα στα επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος και στη βιαιοπραγία σε βάρος του βουλευτή Γεώργιου Κουμουτσάκου, ανακοινώνεται ότι σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερις (4) ημεδαποί.

Σε βάρος των παραπάνω ατόμων σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για τα αδικήματα της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της διατάραξης κοινής ειρήνης.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες δύο (2) εκ των ατόμων που αναζητούνται, βρέθηκαν δύο (2) φυσίγγια των 7,62 mm , δύο (2) σουγιάδες και δέκα (10) αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής.

Η πρώτη σύλληψη και η συνέντευξη του 24χρονου!

Νωρίτερα σήμερα στο Ίλιον, έγινε και η πρώτη σύλληψη για την χυδασία επίθεση, δηλαδή σχεδόν 24 ώρες μετά το περιστατικό, προκαλώντας αντιδράσεις για την ολιγωρία των αρχών. Πρόκειται για έναν 24χρονο, ο οποίος στο βίντεο της επίθεσης φαίνεται να έχει κάνει “κεφαλοκλείδωμα” στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος ο νεαρός, λίγες ώρες πριν συλληφθεί, έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση του Alpha! Υποστηρίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση και πως όταν είδε πως η κατάσταση πήγε να… ξεφύγει, προσπάθησε να προστατέψει τον Γιώργο Κουμουτσάκο, τον οποίο μάλιστα υποστηρίζει πως δεν γνώριζε καν!

Ο νεαρός τόνισε ακόμη πως δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο και μερικά ακόμη χτυπήματα στο κεφάλι, στην προσπάθειά του να προστατέψει τον κ. Κουμουτσάκο. Ωστόσο, η αστυνομία έχει διαφορετική άποψη… Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για κατάθεση του Γιώργου Κουμουτσάκου στην οποία φέρετε πως ο 24χρονος δεν τον βοήθησε αλλά τον μπλόκαρε.

Δείτε εδώ την συνέντευξη του νεαρού συλληφθέντα:

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας