4:22 Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Ο Κυριάκος «αποκαλύπτει» τι ψήφισε η Ντόρα στις εσωκομματικές

Ο Κυριάκος «αποκαλύπτει» τι ψήφισε η Ντόρα στις εσωκομματικές

Για μια χαλαρή κουβέντα μακριά από τα τετριμμένα της πολιτικής βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη (07/01/2016) στο στούντιο της εκπομπής «Το πρωινό μου» στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε αρχικά για τις σχέσεις του με την Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και για το τι ψήφισε εκείνη κατά τον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ.

«Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με την Ντόρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε τις αναταρράξεις μας. Σε μια οικογένεια μπορεί να υπάρχουν και διαφωνίες και περίοδοι ψυχρότητας. Είμαστε πολύ καλά με την Ντόρα τώρα. Η ζωή τα φέρνει μερικές φορές έτσι. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό. Το συζήτησα και με τον πατέρα μου, την Ντόρα και τις άλλες μου αδερφές. Κάναμε μια ειλικρινή συζήτηση και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν οι προθέσεις όλων. Είχα πει ότι δεν θέλω δημόσια στήριξη από κανέναν και αυτό ίσχυε και για την Ντόρα. Δεν έχω καμία αμφιβολία τι ψήφισε η Ντόρα».

Ερωτηθείς για το αποτέλεσμα του β’ γύρου των εκλογών, είπε χαρακτηριστικά: «Θα κερδίσω γιατί αυτό αισθάνομαι. Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα ρεύμα».

Μεταξύ άλλων, όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε και για τον χαρακτηρισμό «γκαντέμης» που αποδίδεται κατά καιρούς στον πατέρα του, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. «Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ από πού βγήκε αυτό», είπε.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας