11:46 Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Νεότερα στοιχεία για το θάνατο της μικρής Μελίνας

Νεότερα στοιχεία για το θάνατο της μικρής Μελίνας

«Κάναμε τα πάντα όλοι οι γιατροί για να σώσουμε τη Μελίνα. Ακολουθήσαμε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Δεν τα καταφέραμε. Σας το λέω με πόνο ψυχής. Επιστρέφω στο σπίτι, κοιτάζω την μικρή μου κόρη και κλαίω γιατί μου θυμίζει το 4χρονο κοριτσάκι που χάθηκε». Με αυτά τα λόγια περιγράφει στην ιστορική εφημερίδα της Κρήτης «Πατρίς» τα όσα δραματικά συνέβησαν στο Βενιζέλειο πριν 10 ημέρες η αναισθησιολόγος που συμμετείχε στο χειρουργείο για να αφαιρεθούν τα κρεατάκια από την Μελίνα Παρασκάκη η οποία έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή μετά από μια επέμβαση ρουτίνας.

Η αναισθησιολόγος, εμφανώς σοκαρισμένη για την τραγική εξέλιξη, είπε: «Εγινε κανονικά το χειρουργείο, χωρίς πρόβλημα. Ακολουθήσαμε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και όλα τα πρωτόκολλα. Το παιδί ξύπνησε, ανέπνευσε πολύ καλά και την ώρα που φωνάξαμε τον μεταφορέα κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι δεν αναπνέει σωστά. Βάζω τα ακουστικά και την ακούω να κάνει ένα τρομερό βροχόσπασμα. Πέφτει απότομα η πίεσή της από το 13 στο 7 και αρχίζει να έχει βραδυκαρδία. Εκείνη την ώρα ήμασταν στο χώρο μια ακόμη αναισθησιολόγος και 2 χειρουργοί».

Στην ερώτηση πού μπορεί να οφείλεται ο θάνατος του παιδιού, η αναισθησιολόγος απαντά: «Το αποδίδουμε, γιατί δεν μπορούμε να το αποδείξουμε, σε βαρύ αλλεργικό σοκ από κάποιο φάρμακο της αναισθησίας, κάτι όμως που δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε ούτε να προβλέψουμε».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας