4:52 Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Θρίλερ με αμερικανικό κρουαζιερόπλοιο στην Κρήτη

Θρίλερ με αμερικανικό κρουαζιερόπλοιο στην Κρήτη

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Ελληνική Ακτοφυλακή ύστερα από ενημέρωση ότι αμερικανικό κρουαζιερόπλοιο με 4.000 επιβάτες και πλήρωμα, που έπλεε ανατολικά της Κρήτης, άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε για έκτακτο έλεγχο στον ναύσταθμο της Σούδας.

Το «Fantasia» είχε προορισμό το Ηράκλειο, προερχόμενο από τη Χάιφα του Ισραήλ. Το κρουαζιερόπλοιο έφθασε το πρωί του Σαββάτου στην προβλήτα του λιμανιού της Σούδας. Οι πληροφορίες για τους λόγους που οδήγησαν στην αλλαγή πορείας του πλοίου είναι συγκεχυμένες.

Όπως δήλωσε στο flashnews.gr ο λιμενάρχης Χανίων Γιάννης Ορφανός, ο πράκτορας της διαχειρίστριας εταιρείας είχε ενημερώσει το Κεντρικό Λιμεναρχείο της πόλης ότι λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών, το «Fantasia» δεν θα προσέγγιζε το λιμάνι του Ηρακλείου και θα κατευθυνόταν στη Σούδα, όπως και έγινε.

ο κ. Ορφανός ανέφερε ότι το βράδυ της Παρασκευής και ενώ το κρουαζιερόπλοιο βρισκόταν εν πλω για τη Σούδα, διαπιστώθηκε ο αιφνίδιος θάνατος ενός εκ των επιβατών.

Έτσι, σήμερα το πρωί, με τον κατάπλου του «Fantasia» στην Σούδα, άνδρες του Λιμενικού Σώματος, παρουσία ιατροδικαστή, ανέβηκαν στο πλοίο και παρέλαβαν τη σορό, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στο Νοσοκομείο Χανίων που θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του επιβάτη.

Το κρουαζιερόπλοιο θα αποπλεύσει στις 17.00 το απόγευμα, με προορισμό την Τσιταβέκια Ιταλίας

Δείτε την πορεία του «Fantasia» απο το marinetraffic.com

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας