12:54 Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Ο συζυγοκτόνος στο Βελβεντό «ξυπνάει μνήμες» από το έγκλημα της Φιλοθέης

Ο συζυγοκτόνος στο Βελβεντό «ξυπνάει μνήμες» από το έγκλημα της Φιλοθέης

Απολογείται ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή ο συζυγοκτόνος της Κοζάνης, εναντίον του οποίου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση μνήμης νεκρού και παράνομη οπλοκατοχή.Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στο Βελβεντό της Κοζάνης. Μετά την άγρια δολοφονία της 37χρονης Ανθής από τον 40χρονο σύζυγό της και τις αποκαλύψεις για τη ζωή της οι γονείς μέσω του δικηγόρου κινούνται ώστε άμεσα να πάρουν την επιμέλεια των τριών μικρών παιδιών και να τα μεταφέρουν στο Πειραιά για να μεγαλώσουν μαζί τους.

“Ήταν επιθετικός και προσβλητικός προς την Ανθή όταν ήρθαν για τις γιορτές στον Πειραιά. Δεν θέλω ούτε να τον δω. Τι να πω τώρα στο τέρας;” είπε η μητέρα της Ανθής για τον 40χρονο Τάσο Τσουχάρα.

Μάλιστα, αστυνομικός που γνωρίζει το περιεχόμενο της ομολογίας του συζυγοκτόνου την επιβεβαίωσε: “Το ζευγάρι είχε συχνά λογομαχίες. Το Σάββατο μάλωσαν και η γυναίκα του είπε ότι θα φύγει οριστικά. Μας είπε ότι πάνω στα νεύρα του την έπνιξε”.

Ωστόσο, η οικογένεια θεωρεί ότι η δολοφονία δεν έγινε εν βρασμώ αλλά πως ήταν προμελετημένη. “Ήξερε εδώ και δύο χρόνια ότι η Ανθή ήθελε να φύγει από το Βελβεντό. Τον τελευταίο χρόνο είχε αποφασίσει ότι θα χωρίσει. Το ήξερε αυτός. Είχε το χρόνο να σχεδιάσει το έγκλημα”.

Η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 37χρονης, μιλώντας στην Espresso ανέφερε ότι “η Ανθή ζούσε καταπιεσμένη. Ο σύζυγός της δεν της έδινε χρήματα και δεν την άφηνε να δουλέψει. Τα πεθερικά της δεν της μιλούσαν. Η αδελφή της μου είπε ότι ίσως να έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση γιατί δεν ήθελε πια να έχει ερωτική επαφή μαζί του”.

Μετά την τραγική κατάληξη της υπόθεσης εξαφάνισης, η οικογένεια της 37χρονης δηλώνει πως θα επιστρέψει στον Πειραιά και ζητά την επιμέλεια των παιδιών της κόρης της. ” Θα πάρουμε εμείς τα παιδιά. Θα ζητήσουμε αμέσως την επιμέλεια”.

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου

O Αδωνις Κουλούφας, συνήγορος του κατηγορουμένου, υποστήριξε πως υπάρχει στοιχείο της δικογραφίας – το οποίο δεν μπορεί να αποκαλύψει τώρα – και προκύπτει από τις μαρτυρικές καταθέσεις σύμφωνα με το οποίο «είχε σοβαρό λόγο ο κατηγορούμενος για να αφηνιάσει και να δώσει τέλος στην ζωή της».

Σύμφωνα με τον συνήγορο του συζυγοκτόνου, η δολοφονηθείσα «του ζήτησε να χωρίσουν, αλλά δεν είναι μόνο αυτό».

Μάλιστα, τόνισε ότι ο δολοφόνος έχει μετανιώσει για την πράξη του και ότι ρωτά και ανησυχεί για τα τρία παιδιά το

Ο συζυγοκτόνος της Φιλοθέης

Κάθειρξη 20 ετών είχε επιβάλει το Δευτεροβάθμιο Κακουργιοδικείο στον 42χρονο καθηγητή μουσικής, Γιάννη Κατσιλάμπρο, για τη δολοφονία της συζύγου του, Παναγιώτας Μαζαράκη, τον Σεπτέμβριο του 2008, τη σωρό της οποίας είχε θάψει στο πάρκο Πικιώνη στη Φιλοθέη.

Στην απολογία του ο 42χρονος καθηγητής μουσικής, που έχει ομολογήσει την πράξη του, επέμεινε στην εκδοχή ότι είχε προηγηθεί έντονος καυγάς με τη σύζυγό του που τον έβγαλε εκτός ελέγχου, οδηγώντας τον στο έγκλημα.

Ο κατηγορούμενος, που δεχόταν απολογούμενος λεκτικές επιθέσεις των συγγενών του θύματος, υποστήριξε στους δικαστές: «Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου. Τον μισώ, δεν αντέχω που τον βλέπω στον καθρέφτη».

Όπως ανέφερε εν μέσω λυγμών: «..η Παναγιώτα μού δημιούργησε αμφιβολίες για την πατρότητα της κόρης μας…Θόλωσα. Με έθιξε, έθιξε τον ανδρισμό μου. Τώρα, εκ των υστέρων, καταλαβαίνω πως το είπε για να με τρελάνει». Ο 42χρονος υποστήριξε, επίσης, πως η σύζυγος του τον απείλησε με μαχαίρι.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας