20:49 Τρίτη 16 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Οι πρώτες δηλώσεις του ιερέα που βιντεοσκόπησε και φωτογράφησε την κηδεία του πατέρα της Πάολα

Οι πρώτες δηλώσεις του ιερέα που βιντεοσκόπησε και φωτογράφησε την κηδεία του πατέρα της Πάολα

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει από το πρωί με τον ιερέα, ο οποίος ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες από την κηδεία του πατέρα της Πάολα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook!

Χτες πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Αλέξανδρου Καραμήτσιου στον τόπο καταγωγής του, τη Συκιά Χαλκιδικής, ο οποίος ηττήθηκε από τον καρκίνο στα 55 του χρόνια. Η καταδικαστέα πράξη του ιερέα, αναπαράχθηκε από όλα τα μέσα και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Η εκπομπή του Epsilon, Tatiana Live, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω το ρεπορτάζ και κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πάτερ Νικόλαο. Τι ανέφερε λοιπόν σχετικά με την πράξη του και τις σχέσεις του με την οικογένεια;

«Ο πατέρας της ήταν φίλος μου, την Πάολα εγώ την πάντρεψα, το παιδί της εγώ το βάφτισα. Τους γνωρίζω πάρα πολύ καλά του ενορίτες μου. Ναι εγώ ανέβασα τι φωτογραφίες και το βίντεο. Πειράζει αυτό;»,αναρωτήθηκε ο ιερέας εκπλήσσοντας όλους. «Την ώρα που μοιρολογούσαν έβγαλα ένα βιντεάκι και 5 φωτογραφίες. Δεν τις έβγαλα την ώρα της τελετής. Την ώρα που μοιρολογούσαν, στα μνήματα τις έβγαλα. Και από συγκίνηση τις ανέβασα στο Facebook, για να εκφράσω το πόσο συγκινήθηκα στην κηδεία του φίλου μου»,συμπλήρωσε.

Παραδέχτηκε μάλιστα πως κατέβασε όλο το υλικό που είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό από μόνος του, ενώ ξεκαθάρισε πως κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του.  «Στεναχωρήθηκα από τα αρνητικά σχόλια. Εγώ δεν τις ανέβασα με κακή πρόθεση», ανέφερε ο ιερέας.

Δείτε όσα δήλωσε στο Tatiana Live στο βίντεο που ακολουθεί.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

  

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας