Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δύο άτυχων αξιωματικών

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δύο άτυχων αξιωματικών

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δύο χειριστών του μοιραίου ελικοπτέρου Agusta Bell της Πολεμικής Αεροπορίας.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, νεκροί είναι ο υποπλοιάρχος Κωνσταντίνος Πανανάς ΠΝ και ο Ανθυπασπιστής (ΗΝ/ΡΕ) Ελευθέριος Ευαγγέλου, ενώ παραμένει αγνοούμενος ο Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης ΠΝ.

Στην ξηρά συνεχίζονται οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό του τρίτου μέλους του πληρώματος του ελικοπτέρου ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού που συνετρίβη στο βορειοδυτικό τμήμα της Κινάρου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος που επέστεψε από τις Βρυξέλλες βρίσκεται αυτή την ώρα στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών.

Στην Αθήνα επέστρεψαν νωρίς το απόγευμα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης, οι οποίοι μετέβησαν στον τόπο του δυστυχήματος και παρακολούθησαν την εξέλιξη των ερευνών.

Στο σημείο συντριβής του ελικοπτέρου ο Δ. Βίτσας

Στην περιοχή συντριβής του ελικοπτέρου του ΠΝ στη νήσο Κίναρο μετέβη με ελικόπτερο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη.

Οι κ.κ. Βίτσας και Γιακουμάκης παρακολούθησαν την επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του τρίτου από τα μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην περιοχή.

Ακολούθως επισκέφθηκαν τη φρεγάτα ΣΠΕΤΣΑΙ όπου ενημερώθηκαν για την όλη επιχείρηση και επέστρεψαν στην Αθήνα.Σχόλια