11:25 Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Παγκόσμιο φαινόμενο η επιτυχία των ερασιτεχνικών τμημάτων του Ολυμπιακού

Παγκόσμιο φαινόμενο η επιτυχία των ερασιτεχνικών τμημάτων του Ολυμπιακού

Απόλυτος κυρίαρχος είναι ο Ολυμπιακός θα ερασιτεχνικά αθλήματα του Πόλο και του Βόλεϊ. Και φέτος δείχνει ότι θα κάνει το κάτι παραπάνω, με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων να διεκδικούν Ευρωπαϊκούς τίτλους.

Πρόκειται για ένα επίτευγμα που δεν έχει προηγούμενο σε Παγκόσμιο επίπεδο. Ο Ολυμπιακός θα παίξει σε δύο τελικούς βόλεϊ, σε άνδρες και γυναίκες και σε δύο τελικές φάσεις στο πόλο, σε άνδρες και γυναίκες, διεκδικώντας τους αντίστοιχους Ευρωπαϊκούς τίτλους. Οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν σε διπλό τελικό την Ιταλική Ραβένα, με το πρώτο παιχνίδι στις 4 Απριλίου στην Ιταλία και τον επαναληπτικό στις 11 Απριλίου στο ΣΕΦ! Τα κορίτσια θα αντιμετωπίσουν στον τελικό του Challenge Cup, όπως και πέρυσι, την Τουρκική Μπούρσα Σπορ, με τον πρώτο αγώνα στον Πειραιά στις 4 Απριλίου και τον επαναληπτικό στην Τουρκία στην 11 Απριλίου.

Στο πόλο, οι άνδρες βρίσκονται αγκαλιά με άλλη μία συμμετοχή σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ οι γυναίκες θα λάβουν μέρος στο F4 του Len Trophy. Τεράστιο μερίδιο στην επιτυχία έχει ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης αλλά φυσικά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το θέμα δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας