Συγκίνηση στο μνημόσυνο του αστυνομικού που σκότωσε ο Κόλα

Δύο ανήλικα παιδιά άφησε πίσω του ο 37χρονος αστυνομικός, Γ. Ανδριτσόπουλου, που πριν από 40 ημέρες έπεσε νεκρός στο Δίστομο Βοιωτίας από τα πυρά του Αλβανού δραπέτη, Μαριάν Κόλα.

Στο μνημόσυνο που τελέστηκε σήμερα στον Δαφνιά Αιτωλοακαρνανίας, επικρατούσε συγκίνηση, με τραγική φιγούρα τη γυναίκα του αστυνομικού, η οποία είχε μαζί της και το νεογέννητο μωράκι τους που δεν πρόλαβε να δει τον πατέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν έμαθε από τους αστυνομικούς για τον θάνατο του αδίστακτου κακοποιού που σκότωσε τον σύζυγό της, ο οποίος τα ξημερώματα έπεσε νεκρός έπειτα από συμπλοκή με αστυνομικούς στο βουνό του Σουλίου, ξέσπασε σε λυγμούς.

Στην τελετή παρέστησαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του αδικοχαμένου αστυνομικού, και σύσσωμη η Ελληνική αστυνομία. Ανάμεσα τους ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αδαμάντιος Σταματάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας κ. Ματσίκας και οι Αστυνομικοί Διευθυντές Ακαρνανίας και Αιτωλίας κ.κ. Αποστολόπουλος και Πιστιώλης.

Το κλίμα ήταν βαρύ, και μουδιασμένο, σύμφωνα με το cityVoice.gr και όλοι έκαναν λόγο για παιχνίδι της μοίρας και δικαίωση που έτυχε να έρθει την ημέρα του μνημοσύνου.

Δείτε το βίντεο εδώ


Σχόλια