16:45 Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Στήριξη Φωτίου σε Πολάκη: Αποκατέστησε την αξιοπρέπειά του με μια κρητική έκφραση

Στήριξη Φωτίου σε Πολάκη: Αποκατέστησε την αξιοπρέπειά του με μια κρητική έκφραση

Το μέρος του αναπληρωτή υπουργού, Παύλου Πολάκη πήρε για ακόμη μια φορά η Θεανώ Φωτίου,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1».

«Κρητική έκφραση αποκατάστασης αξιοπρέπειας» είναι σύμφωνα με την Θεανώ Φωτίου η έκφραση που είπε την περασμένη εβδομάδα ο Παύλος Πολάκης για δημοσιογράφο και η οποία και η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Η κυρία Φωτίου είπε: «Δεν μπορώ να ξέρω πραγματικά την ψυχολογική κατάσταση ενός υπουργού που ακούει να του λέει ένας δημοσιογράφος μάζεψε τον σκύλο σου! Την φράση αυτή δεν θα τολμούσε να την πει δημοσιογράφος σε υπουργό της Δεξιάς. Το δικό μας ύφος και ήθος είναι ότι είμαστε κανονικοί άνθρωποι. Δεν μου αρέσουν οι ακραίες εκφράσεις. Προσπαθώ να τις αποφεύγω αλλά ξέρετε ότι εμείς έχουμε δώσει έναν άλλο αέρα. Ξέρετε ότι ό,τι ώρα θέλουν οι δημοσιογράφοι μπορούν να μας προσβάλλουν και δεν σηκωνόμαστε να φύγουμε. Δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνουν οι κρητικές εκφράσεις. Αποκατέστησε την αξιοπρέπειά του ο Πολάκης με μια κρητικοί έκφραση. Είμαστε σοβαροί; Εσείς τι νομίζετε ότι εννοούσε; Ότι θα τον σκότωνε;»

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας