Α. Παπαμιμίκος: «Ήθελαν να με τελειώσουν γιατί τους χαλούσα τη σούπα «

Α. Παπαμιμίκος: «Ήθελαν να με τελειώσουν γιατί τους χαλούσα τη σούπα «

«Κατάλαβα σχετικά γρήγορα ότι ήθελαν να με τελειώσουν γιατί τους χαλούσα τη σούπα» δήλωσε ο τέως γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος σε πρόσφατη συνέντευξή του .

«Δούλεψα και όπως εκλέχθηκα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ το 2010 κόντρα στα συστήματα, έτσι αναγκάστηκαν να ανεχτούν να συμμετέχει ενεργά στη λήψη αποφάσεων και κάποιος που δε γεννήθηκε πορφυρογέννητος», συνεχίζει στο ίδιο πλαίσιο.

Αναφορικά με το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος υπογραμμίζει πως «έχει Πρόεδρο, έχει μέλη και δε χρειάζεται εξωγενείς παρεμβάσεις από κανένα», σημειώνοντας με νόημα ότι «κάποιοι ίσως ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα για το γεγονός ότι δεν τους έβγαιναν τα νούμερα. Αν κάποιοι είχαν πάρει το 30% στην Κεντρική Επιτροπή που ζητούσαν, τότε σήμερα θα μιλούσαμε για το καλύτερο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που έγινε ποτέ», τονίζει χαρακτηριστικά.

Για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Παπαμιμίκος επισημαίνει πως δεν έφυγε ποτέ από την παράταξη, απλά κάνει στην άκρη από την πρώτη γραμμή της πολιτικής, κάτι που όπως λέει είχε προαναγγείλει εδώ και μήνες.

Στην ερώτηση για τον κ. Μητσοτάκη, ο πρώην γραμματέας τονίζει ότι «ειλικρινά πίστεψα και θέλω να συνεχίσω να πιστεύω στον Κυριάκο Μητσοτάκη, του εύχομαι να κάνει ξανά τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη και ενωμένη». Ξεκαθάρισε πάντως πως για να γίνει αυτό πρέπει να παραμερίσει «τους αυλικούς που στριμώχνονται δίπλα του και θέλουν ένα κόμμα – παραμάγαζό τους. Είμαι σίγουρος πως δεν χωράνε αυτά στη λογική του», αναφέρει ο κ. Παπαμιμίκος

 Σχόλια