11:38 Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ποια φωτογραφία της Πάρις Χίλτον εξόργισε ομάδα των Ηνωμένων Εθνών;

Ποια φωτογραφία της Πάρις Χίλτον εξόργισε ομάδα των Ηνωμένων Εθνών;

Δεν είναι λίγες οι φορές που Celebrities, όπως η Πάρις Χίλτον και η αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, Χλόη, έχουν ποζάρει με ντυμένους πιθήκους ή άλλα θηλαστικά υπονομεύοντας τις προσπάθειες των ειδικών για την προστασία αυτών των ειδών,αναφέρει ομάδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN International.

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο επικαλούμενο πηγή εντός της ομάδας των Ηνωμένων Εθνών «GRASP», εικόνες σαν αυτήν της Πάρις Χίλτον να κρατάει αγκαλιά μωρό ουρακοτάγκο στο Ντουμπάι, μειώνει την αξία των ζώων στα μάτια του κοινού, ενθαρρύνοντας παράλληλα το εμπόριο και την παράνομη διακίνηση γι′ αυτά (trafficking).

Ντύνοντας ένα άγριο ζώο του «κλέβεις» τη φυσικότητα, καθιστώντας το «κάτι κωμικό, ή ένα κατοικίδιο ζώο», επισήμανε η ανωτέρω Οργάνωση, προσθέτοντας ότι «όταν έχετε μια διασημότητα όπως η Πάρις Χίλτον να κρατάει έναν ουρακοτάγκο ντυμένο με φόρεμα, επηρεάζονται εκατομμύρια άνθρωποι, επειδή το κοινό τους είναι τόσο μεγάλο».

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Χλόη Καρντάσιαν που έχει περίπου 48 εκατομμύρια followers στο Instagram όσο και ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης Χάμες Ροντρίγκεζ έχουν βγάλει φωτογραφία με το συγκεκριμένο ουρακοτάγκο στο Ντουμπάι.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας