16:36 Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Κίνηση ανθρωπιάς από νεαρό πρόσφυγα - Βρήκε πορτοφόλι με λεφτά και πιστωτικές και το επέστρεψε

Κίνηση ανθρωπιάς από νεαρό πρόσφυγα - Βρήκε πορτοφόλι με λεφτά και πιστωτικές και το επέστρεψε

Την ώρα που η παρουσία των προσφύγων στην ελληνική επικράτεια έχει στιγματιστεί από λοιπές ενέργειες , υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων που αποδεικνύουν ότι η ανθρωπιά και το φιλότιμο δεν έχουν εξανεμιστεί μπροστά στη διαφθορά και το συμφέρον.

Τα προαναφερθέντα φαίνεται να ισχύουν και για τον  22χρονος Ασίμ από τη Δαμασκό, ο οποίος  πριν λίγες ημέρες εντόπισε στην άκρη του δρόμου, έξω από μία ταβέρνα, ένα πορτοφόλι και χωρίς δεύτερη σκέψη αναζήτησε τον άνθρωπο που το είχε χάσει. Με το πορτοφόλι στο χέρι, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ένας νεαρός σερβιτόρος, μπήκε στην ταβέρνα και είπε πως κάποιος το έχασε και ότι θα πρέπει να τον αναζητήσουν.

Ο Ασίμ άφησε το πορτοφόλι στον σερβιτόρο, ο οποίος από τις πιστωτικές κάρτες που ήταν μαζί με τα χρήματα κατάλαβε πως ανήκει σε μοτοσικλετιστή που βρισκόταν νωρίτερα στην ταβέρνα.

Στη συνέχεια, τηλεφώνησε στο αστυνομικό Τμήμα των Κήπων και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον μοτοσικλετιστή κοντά στα Ιωάννινα, τον ενημέρωσαν για το πορτοφόλι του και εκείνος επέστρεψε στο Τσεπέλοβο για να το παραλάβει.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας