Π.Καμμένος: Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική και αντισυνταγματική

318 3

Βόμβα μεγατόνων εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος στη Σύρο όπου βρέθηκε με αφορμή το σύμφωνο “συναντίληψης και συνεργασίας” για την αξιοποίηση του στρατοπέδου στην Ερμούπολη και του πεδίου βολής στη Βάρη.
«Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πως ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή. Ξέρετε ότι δύο προτεραιότητες είχα βάλει από την πρώτη στιγμή συμμετέχοντας στην κυβέρνηση συνεργασίας. Το να τηρηθεί η νησιωτικότητα και να μη θιχθούν τα σώματα ασφαλείας και η δικαστική εξουσία της χώρας» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Δυστυχώς στο θέμα των νησιών έφτασα μέχρι και στην παραίτηση από υπουργός όμως δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, όμως παραμένει πρώτη προτεραιότητα να μπορέσουμε πολύ σύντομα, με τα πρώτα απτά αποτελέσματα της εποχής της ανάπτυξης να επαναφέρουμε τη συνταγματική διάταξη 101 του Συντάγματος για την ιδιαιτερότητα της νησιωτικότητας» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Ποια νησιά χάνουν από την 1η Ιουλίου τον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑJoin the Conversation

3 comments

  1. ΕΚΛΟΓΕΣ TV - ΝΔ: Ο Καμμένος οφείλει να παραιτηθεί – Καταγγέλλει ό,τι ψήφισε πριν 2 ημέρες Απάντηση

    […] Ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, «οφείλει να παραιτηθεί», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, μετά τις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ αναφορικά με τον ΦΠΑ στα νησιά. […]

  2. ΕΚΛΟΓΕΣ TV - Ποτάμι για Καμμένο: Για την καρέκλα ρε γα@@το Απάντηση

    […] Π.Καμμένος: Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη ε… […]

  3. ΕΚΛΟΓΕΣ TV - Μετά τον Καμμένο και ο Καματερός θεωρεί αντισυνταγματική την αύξηση ΦΠΑ στα νησιά Απάντηση

    […] Π.Καμμένος: Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη ε… […]