4 ατάκες που εξοργίζουν τους άνδρες

4 ατάκες που εξοργίζουν τους άνδρες

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να γίνεις έξαλλη με έναν άνδρα. Πολλές φορές μπορεί να σου πει μία ατάκα και εσύ να γίνεις έξω φρενών σε δευτερόλεπτα. Παρ’ όλα αυτά μπορείς και εσύ με τις ατάκες σου να εκνευρίσεις πολύ εύκολα το σύντροφό σου. Διάβασε παρακάτω τέσσερις από αυτές που δεν πρέπει να πεις ποτέ σε έναν άνδρα.

 

  1. Τι σκέφτεσαι:Η σκέψη είναι ιδιωτική πάει και τελείωσε! Όταν λοιπόν βλέπεις έναν άντρα να ρεμβάζει και να έχει το βλέμμα της… αγελάδας, καλό θα ήταν να  τον αφήσεις στην ησυχία του! Ξέρεις κάτι; Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μη σκέφτεται τίποτα απολύτως αλλά με την ερώτησή σου αυτή, του έδωσες όντως αντικείμενο σκέψης: Εσύ και το πόσο του σπας τα νεύρα! Εξάλλου, για να λέμε και αλήθειες, όταν κάνεις αυτή την ερώτηση υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να λάβεις ειλικρινή απάντηση; Ούτε μια στο εκατομμύριο!

 

  1. Με αγαπάς πραγματικά;:Είτε πάρεις απάντηση είτε όχι, να ξέρεις ότι αυτό δεν θα το μάθεις ποτέ, ή τουλάχιστον όχι με λόγια! Μπορεί δηλαδή να σου πει ότι είναι τρελός και παλαβός για εσένα, και να σε έχει κάνει τάρανδο! Μπορεί επίσης, όντως να σε αγαπάει, και πολύ, αλλά και μόνο που τον ρωτάς κάθε τρεις και λίγο, να τον κάνεις να σε μισήσει! Δώσε του χώρο και χρόνο να σου πει ο ίδιος αν όντως σε αγαπάει ή όχι. Με το να τον πρήζεις μάλλον θα καταφέρεις το ακριβώς αντίθετο!

 

  1. Ήταν βλάκας, δεν ξέρω γιατί έμεινα μαζί του:Αυτό καλύτερα να μην το ξεστομίσεις ποτέ, γιατί είναι σαν να μπήγεις το μαχαίρι στην πληγή και να το στριφογυρνάς! Δεν είναι μόνο, ότι ο κακομοίρης υποθέτει αυτομάτως ότι αφού ο πρώην ήταν τόσο βλάκας, μάλλον έκανε απίστευτο σεξ, είναι ότι ακυρώνεις εσύ η ίδια την επιλογή σου, το κριτήριό σου και κατ’ επέκταση το γούστο σου σε όλους τους άντρες! Άφησε δε που αυτή η φράση από μόνη της κάνει κακό στη δική σου εικόνα: Αφού ήταν τόσο χάλια εσύ γιατί έμενες; Χαζή ήσουν;

 

  1. Είναι σαν να μη σε ξέρω πια:Αυτή είναι μία κλασική ατάκα, την οποία συνήθως λέμε όταν δεν μας κάνουν κάποια χάρη, ή απλά θέλουμε να κλαφτούμε! Δηλαδή την προηγούμενη βδομάδα που σε πήγε 3ήμερο τον ήξερες και τώρα που βαριέται να πάτε σινεμά έγινε ένας άγνωστος; Πόσο πιο καλά θα ήταν τα πράγματα αν εμείς οι γυναίκες μερικές φορές γινόμασταν λίγο πιο κουλ και χαλαρές… Γιατί με τη συγκεκριμένη ατάκα, μόνο αν έχεις τα παραπάνω χαρακτηριστικά δε θα σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι.

 

 Σχόλια