4 κομπλιμέντα που θέλει να ακούσει ένας άνδρας από εσένα

4 κομπλιμέντα που θέλει να ακούσει ένας άνδρας από εσένα

Συνήθως εμάς τις γυναίκες μας ξετρελαίνει να ακούμε κομπλιμέντα από το σύντροφό μας. Για το σώμα μας, για τα ρούχα μας, για τα μαλλιά μας, για τα πάντα. Αυτό δεν σημαίνει ότι και αυτός δεν θέλει να ακούσει μια καλή κουβέντα από εσένα. Υπάρχουν κάποιες φιλοφρονήσεις που μπορούν να τον τρελάνουν. Διάβασε πιο κάτω 4 από αυτές.

 

1. Μην ξεχνάς ποτέ να αναφέρεις και να τονίζεις στο σύντροφό σου, πόσο φοβερός είναι στο κρεβάτι! Πρόκειται για το νούμερο ένα κομπλιμέντο που ανεβάζει την ψυχολογική διάθεση του άντρα! Ένας άντρας «πεθαίνει» για να ακούσει για τις επιδόσεις του (!) ενώ ταυτόχρονα θα «εργάζεται» σκληρά για να τις… τελειοποιήσει!

 

2. Ακόμα και αν χρειαστείς βοήθεια, στο πιο απλό ζήτημα, από μια οικονομική υπόθεση μέχρι και στο άνοιγμα ενός βάζου μαρμελάδας, ο σύντροφός σου, θα σε λατρέψει μόνο και μόνο αν αναφωνήσεις τη μαγική φράση: «Αλήθεια, τι θα έκανα χωρίς εσένα;». Αγκάλιασέ τον και πες του πως χωρίς αυτόν δεν θα τα κατάφερνες.

 

3. Εξύμνησε την ευφυΐα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται! Κοινώς, πες του πόσο τέλειος είναι στον εργασιακό του χώρο! Θαύμασε τις επαγγελματικές του ικανότητες και δείξε του πως πιστεύεις στις δυνατότητές του! Αυτή σου η κίνηση θα τον αγγίξει πραγματικά! Άλλωστε, κάθε άνθρωπος θέλει να ξέρει πως οι κόποι του δεν πάνε… χαμένοι και πως η δουλειά του αναγνωρίζεται!

 

4. Τέλος… αναφέρσου στην εξωτερική του εμφάνιση! Για παράδειγμα, αν έχει φορέσει ένα αγαπημένο πουκάμισο ή παντελόνι, μην ξεχάσεις να του πεις πως με αυτό το ντύσιμο σε εξιτάρει πολύ! Ταυτόχρονα μην ξεχάσεις να του πεις πως το θεωρείται πολύ… hot, αγγίζοντας… μέρη του σώματος του, προσθέτοντας στο όλο σκηνικό ένα επιπλέον… «τσιτσίρισμα»!

 

 

 Σχόλια