4 πράγματα που δεν παρατηρούν οι άνδρες πάνω σου

4 πράγματα που δεν παρατηρούν οι άνδρες πάνω σου

Δεν χρειάζεται να νομίζεις ότι όλοι οι άνδρες είναι τόσο παρατηρητικοί. Δεν προσέχουν όπως νομίζεις τα πάντα πάνω σου, οπότε μην αγχώνεσαι άλλο. Διάβασε πιο κάτω ποια πράγματα δεν παρατηρούν ποτέ οι άνδρες πάνω σου. Ένας άνδρας μας εξηγεί.

 

1. Ψαλίδα
Τουλάχιστον 47 φορές στη ζωή μου, μια κοπέλα προσπάθησε να μου εξηγήσει τι είναι η ψαλίδα. Κάθε φορά τελειώνει κρατώντας και μια τούφα από τα μαλλιά της, σχεδόν θυμωμένη, φωνάζοντας «Τώρα, βλέπεις;» Και εγώ κάθε φορά, από φόβο και μόνο και για την σωματική μου ακεραιότητα λέω «Κατάλαβα! Ok, ok, ok, οι τρίχες χωρίζονται! Μπορούμε τώρα να πάμε να φάμε κάτι;»

 

2. Κυτταρίτιδα
Κορίτσια χαλαρώστε! Η μόνη σκέψη που παράγεται στο μυαλό μας είναι «Ουάου, γυναικεία οπίσθια». Αφήστε που πολλοί άντρες δεν ξέρουν τι είναι ακριβώς αυτή η κυτταρίτιδα!

 

3. Πανάδες
Καλή προσπάθεια, κυρίες! Αυτός είναι σίγουρα παγίδα. Νομίζετε ότι ξέρω την ιστορία μου; Γιατί στο καλό να ξέρω τι είναι οι πανάδες; Ίσως να ήταν ένα ανεξάρτητο έθνος μέχρι που το πήραν η Γαλλία και το Βέλγιο το 1300. Ή χωρίστηκε στην Τσεχική Δημοκρατία και τη Σλοβακία. Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς. Τι;;; Λάθος τα είπα;

 

4. Σωστό περίγραμμα φρυδιών
Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η κοπέλα μου μου έλεγε ότι πρέπει να πάει σε μία αισθητικό «για να κάνει τα φρύδια της.» Απλά δεν καταλαβαίνω, τι ακριβώς πρέπει να κάνει; Με τα φρύδια δεν γεννήθηκε ή χρειάζεται καμιά έξτρα προσθετική. Τελικά έμαθα ότι υπάρχουν κάποιες μικροσκοπικές τριχούλες οι οποίες πρέπει να φύγουν. Αιφνιδιάστηκα τόσο πολύ σχεδόν ζάρωσε το μέτωπό μου από την έκπληξη!

 

 Σχόλια