5 κομπλιμέντα που πρέπει να κάνεις στο σύντροφό σου για να τον τρελάνεις

5 κομπλιμέντα που πρέπει να κάνεις στο σύντροφό σου για να τον τρελάνεις

Σε όλες μας μας αρέσει να ακούμε κομπλιμέντα. Σε όλες αρέσει να ακούμε μια καλή κουβέντα από το ταίρι μας καθημερινά. Μήπως όμως πρέπει και εσύ να κάνεις κάποιο κομπλιμέντο στο άνθρωπο που έχεις δίπλα σου; Συνέχιζε να διαβάσεις και πάρε κάποιες ιδέες για κομπλιμέντα που μπορείς να του κάνεις.

 

1. Δείξε την απόψη του /την βοήθειά του.Ο άντρας είναι το ισχυρό φύλο κι έτσι θέλει να του συμπεριφέρεσαι. Θέλει να γίνεται ο προστάτης της συντρόφου του και εσείς αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις υπέρ σου. Ζήτησέ του λοιπόν τη συμβουλή του για ένα σημαντικό θέμα, τη βοήθειά του ή κάποιες οδηγίες. Αφενός θα αισθανθεί χρήσιμος και δυνατός και αφετέρου θα τον κάνεις να πιστέψει ότι σου είναι απαραίτητος. Σίγουρα θα γνωρίζεται σε πιο τομέα υπερτερεί. Όποτε βάλε τον μπροστά ώστε να αναλάβει αυτός. Αν π.χ. πιάνουν τα χέρια του άσε τον να σου επισκευάσει αυτός κάτι που σου έχει χαλάσει. Μην ξεχάσεις να τον ευχαριστήσεις και να τον επιβραβεύσεις  με τα κόλπα σου!

 

2. Κολάκευέ τον για τις ικανότητές του στην οδήγηση. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν άντρα από το να του πεις ότι δεν είναι καλός οδηγός. Είναι από αυτά που δεν πρέπει να ξεστομίσεις ποτέ. Αν πάλι είναι ο «χάρος βγήκε παγανιά «καλύτερα να μην μπεις ποτέ χωρίς το κράνος και τη ζώνη σου. Α και που’σε κάνε και κανένα σταυρό πιάνει!  Φυσικά αν μπορείς να βρες και κανένα κονέ στην τροχαία να του πάρουν το δίπλωμα  κάντο όσο προλαβαίνεις! Μήπως και γλιτώσει και κανένας ζωντανός… Όλα αυτά βέβαια με το χαμόγελο στα χείλη και λέγοντάς του πώς είναι φοβερός οδηγός. Αν από την άλλη είναι καλός οδηγός, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα για εσένα και άρχισε τα κομπλιμέντα από τώρα.

 

3. Είσαι πολύ παιδί!  Όπως σε εμάς μας αρέσει να ακούμε κομπλιμέντα για τα μαλλιά μας το σώμα μας το χαμόγελό μας έτσι και οι άντρες όταν ακούνε μια καλή κουβέντα χαίρονται σαν μωρά παιδιά. Ειδικά με το σώμα και δη με την κοιλίτσα τους, έχουν πολύ μεγάλο κόλλημα. Αν λοιπόν o καλός σου, έχει ένα κορμί φιδίσιο με κοιλιακούς και σμιλεμένα μπράτσα, τότε δεν έχεις παρά να θαυμάζεις το κορμί του και καλά θα κάνεις! Ωστόσο, επειδή το 90% του αντρικού πληθυσμού, δεν έχει τις αναλογίες του Νίκου Αναδιώτη, κάνε έναν κόπο να παραβλέψεις τα παχάκια του και επικεντρώσου στα δυνατά του σημεία. Δεν χρειάζεται να πεις ψέματα. Μπορεί να έχει υπέροχες πλάτες, ματάρες, χαμόγελο ή κορμοστασιά. Ρίξε λοιπόν την ατάκα που θα τον τρελάνει!

 

4. Έχεις τρελό χιούμορ! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο προτέρημα από έναν άντρα, με ποιοτική αίσθηση του 4,.χιούμορ, που κάνει τη γυναίκα να γελάει με την ψυχή της. Αν λοιπόν έχει χιούμορ τότε μην διστάζεις ούτε λεπτό κάνε το κομπλιμέντο σου και στρέψε τους προβολείς πάνω του. Τονίστε το πόσο καλά περνάς μαζί του και πόσο σας αρέσουν τα έξυπνα σχόλιά του. Τώρα αν δεν διαθέτει καθόλου χιούμορ, τότε απορούμε τι κάνετε μαζί του. Γιατί άνθρωπος που δεν μπορεί να κάνει οποιοδήποτε χιουμοριστικό σχόλιο, μάλλον στερείται νοημοσύνης.

 

5. Καλά λόγια για τo «κρεβάτι» του! Ένα κομπλιμέντο που πιάνει πάντα. Ακόμα και αν δεν είναι τέλειος σε όλα, αν εσύ του πεις κάτι θετικό τότε τον έχεις κερδίσει αυτομάτως. Όταν άντρες έχουν αυτογνωσία και ξέρουν τα αδύνατα και δυνατά τους σημεία ακούσουν κάτι καλό πάνω στο επίμαχο ζήτημα τότε να ξέρεις ότι θα κάνουν τα πάντα για να γίνουν καλύτεροι και για να σε ευχαριστήσουν ακόμα περισσότερο.

 

 

 Σχόλια