5 μυστικά για να εξιτάρεις το σύντροφο σου

5 μυστικά για να εξιτάρεις το σύντροφο σου

Μπορεί το ταίρι σου να γυρνάει κουρασμένος από τη δουλειά και να μην έχει όρεξη, αλλά μπορείς και εσύ να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Δοκίμασε να παρακάτω κόλπα για να μπορέσεις να τον διεγείρεις και να ανεβάσεις την ερωτική του διάθεση.

 

Διέγειρε τις αισθήσεις του. Δημιούργησε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με αρωματικά κεριά καθώς και έλαια για μασάζ. Το μεθυστικό άρωμα γεμίζει το χώρο πάθος, το οποίο σιγά – σιγά θα εκτοξευθεί.

 

Αφέσου στο …διάβασμα! Κοινώς, διάβασε ερωτικά βιβλία (με πιο διάσημο αυτό της El James «Οι 50 αποχρώσεις του Γκρι») και ο εγκεφαλικός οργασμός γρήγορα θα μετατραπεί σε φυσικό!

 

Παίξτε «άτακτα» παιχνίδια. Θα μπορούσατε να παίξετε το αγαπημένο σου επιτραπέζιο ή άλλο παιχνίδι αφήνοντας τη φαντασία σου ελεύθερη και φτιάχνοντας τους δικούς σου κανόνες. Ζήτησέ του να σου αποκαλύψει τις βαθύτερες επιθυμίες του και αμέσως θα δεις πως υπολογιστής και δουλειά έχουν εξαφανιστεί.

 

Παίξτε ρόλους. Ζήτησε να σου αποκαλύψει τις βαθύτερες φαντασιώσεις του. Γίνε η αστυνομικός του και ζήτησέ του να πειθαρχήσει. Γίνε η υπηρέτριά του και πες του με ευγενικό τρόπο πως απόψε θα του πραγματοποιήσεις όλες του τις επιθυμίες. Μπορείς, επίσης, να πειραματιστείς με περούκες ή άλλα αξεσουάρ.

 

«Εφοδιάσου» με σέξι εσώρουχα. Απαράβατος κανόνας. Δαντέλα, σατέν, see- through, παγιέτες, υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές σέξι εσωρούχων, τις οποίες μπορείς να εναλλάσσεις κάθε φορά κάνοντας τον να κολλήσει περισσότερο μαζί σου.

 

 

 


Σχόλια