5 τρόποι για να διαπιστώσεις να το ταίρι σου σε θεωρεί δεδομένη

5 τρόποι για να διαπιστώσεις να το ταίρι σου σε θεωρεί δεδομένη

Μήπως, μετά από τόσο καιρό σχέσης, έχεις αρχίσει να διαπιστώνεις ότι ο σύντροφός σου σε θεωρεί δεδομένη; Υπάρχει τρόπος να το μάθεις. Διάβασε τα παρακάτω σημάδια και δες αν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο και απόφυγέ το.

 

1. Προσδοκίες. Αναμένει από εσένα πώς θα είσαι στη διάθεσή του ανά πάσα στιγμή και όποτε σε χρειαστεί. Από το να αλλαχθούν οι πετσέτες στο μπάνιο μέχρι το στρώσιμο του τραπεζιού για δείπνο. Και ενώ εσύ πνίγεσαι, να μην μπορεί να πει απλά πως θα σου δώσει μια …χείρα βοηθείας.

 

2. Περνάς όλο το χρόνο με τα παιδιά. Και ενώ αναζητάς πέντε λεπτά ηρεμίας και θέλεις για λίγο τα μικρά σου να πάνε μια βόλτα με τον μπαμπά, αυτός όχι μόνο δεν το σκέφτεται αλλά δεν έχει αναρωτηθεί πως τα παιδιά θα ήθελαν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί του.

 

3. «Αγάπη μου, είμαι κουρασμένος». Λες και εσύ δεν είσαι εξαντλημένη μετά τη δουλεία και τις υποχρεώσεις για το σπίτι. Και ενώ εσύ επιδιώκεις να τον ρωτήσεις πώς πέρασε η μέρα του αυτός ούτε που σκέφτεται να σε ρωτήσει πώς αισθάνεσαι γιατί πολύ «είχα μια κουραστική μέρα και είμαι πολύ εξαντλημένος για να μπορώ να σκεφτώ».

 

4. Οι φίλοι του. Ενώ δεν ενδιαφέρεται καθόλου για φίλους και γνωστούς σου και δεν τον νοιάζει όταν μιλάς για αυτούς, μόλις η συζήτηση μεταφερθεί στους δικούς του γνωστούς ή συναδέλφους αμέσως γίνεται η ψυχή του… «πάρτι».

 

5. Δεν τηρεί συμφωνίες και ξεχνά… ημερομηνίες. Ενώ έχεις ήδη συμφωνήσει να πας σε δείπνο με κάποιο συνεργάτη ή να βγεις για ένα σημαντικό γεγονός, αυτός όχι μόνο δεν έχει χρόνο άλλα είναι και πολύ απασχολημένος για να σε συνοδεύσει.

 

 

 


Σχόλια