5 τρόποι για να φαίνεται το πρόσωπό σας πιο αδύνατο

5 τρόποι για να φαίνεται το πρόσωπό σας πιο αδύνατο

Θέλετε να αποκτήσετε σμιλεμένα ζυγωματικά και sexy γωνίες; Υπάρχουν τρόποι να τα δημιουργήσετε. Ακολουθήστε τις παρακάτω τεχνικές καμουφλάζ και θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

  1. Μεγαλώστε το σχήμα των φρυδιών σας

Τα τονισμένα φρύδια κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο αδύνατο. Αφού λοιπόν γεμίσετε τις αραιές περιοχές με ένα μολύβι, σχεδιάστε κατά μήκος τα φρύδια σας, ελαφρώς πιο έξω από τα άκρα και το τελείωμα  τους. ( προσοχή να παραμένει φυσικό το αποτέλεσμα)

  1. Αλλάξτε τα μαλλιά σας

Επιλέξτε κουρέματα-χτενίσματα χωρίς όγκο δεξιά και αριστερά του κεφαλιού, αλλά στην κορυφή. Προτιμήστε να έχετε  χωρίστρα στο πλάι και ίσια μαλλιά. Με αυτό τον τρόπο δίνετε την ψευδαίσθηση ενός πιο αδύνατου προσώπου.

  1. Μακιγιάζ cat-eyes

Περιγράψτε το σχήμα των ματιών σας με ένα eyeliner, προεκτείνοντας το σχήμα λίγο πιο έξω από τις άκρες των ματιών σας και προσθέστε μια σκούρα σκιά στο βλέφαρό σας. Έτσι δημιουργείτε ένα τριγωνικό σχήμα στο πρόσωπό σας και φαίνεται λίγο πιο στενό. Άλλωστε, τα μάτια σας θα επιστήσουν την προσοχή.

  1. Σκιάστε τα σωστά σημεία

Εφόσον σιγουρευτείτε πως έχετε τοποθετήσει σε όλο το πρόσωπό σας τη σωστή απόχρωση makeup, επιλέξτε ένα concealerλίγο πιο σκούρο από το φυσικό τόνο του δέρματός σας. Ξεκινήστε εφαρμόζοντας κοντά στις ρίζες των μαλλιών και κατά μήκος των κροτάφων, σε κάθε πλευρά. Συνεχίστε με τα ζυγωματικά, ψηλαφώντας το οστό και απλώστε κάτω από αυτό, ξεκινώντας από το ύψος του λοβού του αυτιού με κατεύθυνση τη σύμφυση των χειλιών. Τέλος, σκιάστε τη μύτη στα πλαϊνά  από την αρχή των φρυδιών προς τα κάτω, έως τη βάση της μύτης.

  1. Φωτίστε το κέντρο

Για να φαίνεται το πρόσωπό σας πιο στενό, επιλέξτε μια πιο ανοιχτή απόχρωση concealer από τον τόνο του makeupσας και απλώστε στην κορυφή του μετώπου, κατά μήκος το κέντρο της μύτης, πάνω από τα ζυγωματικά αλλά και στο κέντρο του πηγουνιού.

Tip:φροντίστε να διαβαθμίσετε καλά τις σκιάσεις και τις φωτεινότητες, για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς έντονες διχρωμίες.

Τελειώνοντας απλώστε σε όλο το πρόσωπο μια διάφανη πούδρα σε μορφή σκόνης, ενοποιώντας όλες τις αποχρώσεις.

 

Γράφει η Αγγελική Καΐτσα, Αισθητικός

Επικοινωνία: 6975587536


Σχόλια