5 τρόποι για να καταλαβαίνεις καλύτερα το αντίθετο φύλο

5 τρόποι για να καταλαβαίνεις καλύτερα το αντίθετο φύλο

Η αλήθεια είναι ότι οι άνδρες είναι αυτοί που παραπονιούνται συνέχεια ότι δεν καταλαβαίνουν τις γυναίκες. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι και εμείς τους καταλαβαίνουμε απόλυτα. Υπάρχει όμως λύση. Διάβασε πιο κάτω και δες με ποιούς τρόπους θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τους άνδρες καλύτερα.

 

Κατανόησε ότι ένας άνδρας είναι διαφορετικός από εσένα.

Η αλήθεια είναι πως αυτό ίσως αποτελεί το πρώτο βήμα, ώστε να αρχίσεις να τον καταλαβαίνεις πιο εύκολα. Έχει και αυτός τι μέρες του μήνα που έχει τα νεύρα του, τα θέματα στη δουλεία ή με την οικογένεια του με την διαφορά πως δεν θα τα υπεραναλύσει ποτέ σε σένα. Θα πει καμιά κουβέντα με τους φίλους του ή θα τα εκδηλώσει με ακεφιές και νεύρα. Πρέπει να μάθεις να τον ξεκλειδώνεις για να ανοίγεται και να σου λέει την τον απασχολεί. Προσοχή: οι άντρες δεν γουστάρουν κάτι που θα σου πουν να το πεις στις φίλες σου ή να τους το χτυπήσεις πότε σε καυγά!

 

Αναγνώρισε τις κυκλοθυμικές του τάσεις.

 Η διάθεση των ανδρών μπορεί να αλλάξει σε δευτερόλεπτα και χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο. Πρέπει να αρχίσεις να το αποδέχεσαι, για να αρχίσεις να κατανοείς και τις αλλαγές της διάθεσής του.

 

Δώσε στον άνδρα που έχεις απέναντί σου τον χώρο που χρειάζεται.

 Ένας άνδρας θέλει φυσικά τον χώρο του. Είτε αυτό περιλαμβάνει έξοδο με τους φίλους του, είτε αγώνα στην τηλεόραση, καλό θα είναι να μη του το στερείς. Να ξέρεις πως εκείνες τις στιγμές δεν σε απορρίπτει, απλώς θέλει τις δικές του στιγμές χαλάρωσης, όπως κι εσύ άλλωστε.

 

Οι άνδρες έχουν ατέλειες που δεν πρέπει να τονίζεις άθελά σου.

 Και οι άνδρες έχουν ανασφάλειες για το σώμα τους, το δέρμα τους, τα μαλλιά τους ή το πρόσωπό τους.  Και μάλιστα πολλές!!Προσπάθησε να μην αναφέρεσαι σε αυτές και να μην τις τονίζεις, για να μην τους φέρνεις σε δύσκολη θέση. Προσοχή για το δικό σου καλό μην τους ρίχνεις στα πατώματα με τα σχόλια σου κρίμα είναι!!

 

Ένας άνδρας είναι απολύτως χαρούμενος όταν καλύπτει τις βασικές του ανάγκες.

 Και η αλήθεια είναι πως το ισχυρό φύλο ενδιαφέρεται συνήθως για πολύ απλά βασικά θέματα, όπως το φαγητό, μία έξοδο με φίλους, το κρεβάτι και τη διασκέδαση. Αν σε αυτά τα πας καλά τότε για αυτούς είσαι μια θεά. Τι σημαίνει αυτό; Μα φυσικά να είσαι κεφάτη, σικάτη και με προσωπικότητα ! Ευκολάκι!

Αρχίζεις να μπαίνεις σταδιακά στο μυαλό τους και στη συνέχεια, όλα θα σου φαίνονται παιχνιδάκι!

 

 Σχόλια