5 τρόποι να διαπιστώσεις ότι η σχέση σου έχει φτάσει στο τέλος

5 τρόποι να διαπιστώσεις ότι η σχέση σου έχει φτάσει στο τέλος

Μετά από τόσες υποχρεώσεις, μετά από τόσο βαρύ πρόγραμμα στο χώρο εργασίας σου γυρνάς σπίτι, και αντί να χαλαρώσεις με το σύντροφό σου, τσακώνεστε, βρίζεστε και σε κάνει να νιώθεις χειρότερα. Μήπως ήρθε η ώρα να χωρίσεις; Πιο κάτω θα έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις 5 σημάδια για να δεις αν όντως η σχέση σου έχει φτάσει τα όρια του χωρισμού.

 

  1. Γίνεται… πιεστικός: Καλά δεν εννοούμε να τον παρατήσεις επειδή σου ζήλεψε ή επέμεινε να πάτε κάπου, αλλά όταν εσύ του έχεις ξεκαθαρίσει ότι για δικούς σου λόγους δεν θέλεις να του… ανοίξεις την πίσω πόρτα σου και αυτός συνεχίζει τις πιέσεις σε σημείο εκνευρισμού, ε τότε τα πράγματα είναι σοβαρά. “Η θα τον πάρεις με το καλό και θα του εξηγήσεις ή θα βγάλεις την μάγισσα που κρύβεις μέσα σου και πολύ απλά θα του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι. Γιατί ως άντρας αυτό που ζητάει σίγουρα θα το βρει. Οπότε καλύτερα να έχεις προλάβει εσύ να δώσεις το τέλος. Τώρα θα μας πεις ότι αυτό δεν είναι λόγος χωρισμού. Σίγουρα όχι αλλά αν οι σεξουαλικές σου συνευρέσεις έχουν γίνει εφιάλτης λόγω της εμμονής του αυτής, τότε ναι, αξίζει να του πεις αντίο!

 

  1. Πίνω πίνω και δεν με πιάνει:Όλοι μας έχουμε κατά καιρούς μεθύσει και θα ξανά μεθύσουμε διότι είναι στη φύση του Έλληνα τη χαρά του να τη συνδέει με το αλκοόλ. Αν λοιπόν ένα βράδυ βγει με τους φίλους του και γυρίσει τρεκλίζοντας, δώσε του άφεση και απλά βοήθησέ τον να βρει το δρόμο για το κρεβάτι. Αν όμως η αγάπη σας, κάθε φορά που βγαίνετε οι δυο σας, το ρίχνει στο ποτό με αποτέλεσμα στο τέλος να μην μπορεί, όχι να οδηγήσει αλλά ούτε να περπατήσει, τότε δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα. Σκέψου να τον βγάζεις από το μαγαζί παραπατώντας ενώ δεκάδες μάτια σας κοιτούν, ή ακόμα χειρότερα να αρχίσει να φωνάζει και να βρίζει δυνατά. Δυστυχώς λίγα ρεζιλίκια συγκρίνονται με κάτι τέτοιο. Γι” αυτό λοιπόν, ή τον πας σε κλινική ή τον χωρίζεις.

 

  1. Είναι αγενής:Η αλήθεια είναι ότι η ευγένεια είναι από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Δεν είπαμε φυσικά να υιοθετήσει συμπεριφορά Άγγλου Λόρδου αλλά τους στοιχειώδεις τρόπους καλής συμπεριφοράς μπορεί να τους έχει. Αν για παράδειγμα στο φανάρι έρθει κάποιος να του καθαρίσει το τζάμι και αρχίσει να βρίζει και να φωνάζει ή στη χειρότερη πεταχτεί και έξω και αρχίσει να κυνηγά τον ανυποψίαστο βιοπαλαιστή, τότε κάνε την όσο είναι ακόμα νωρίς. Ακόμα χειρότερα αν βγεις σε μαγαζί και αντιμετωπίζει τους σερβιτόρους ως δούλους επειδή πολύ απλά αυτός πληρώνει, ναι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι. Άνθρωπος που δεν είναι ευγενής, δεν ξεχωρίζει και πολύ από τα συμπαθή μας ζώα και δεν του αξίζει να έχει μία τέλεια σύντροφο! Εσένα εννοούμε.

 

  1. Συμπαθεί τις φίλες σου… πολύ:Ρώτησε οποιαδήποτε γυναίκα ποιο θα ήταν το χειρότερο σενάριο ερωτικής φύσης και αν η συντριπτική πλειοψηφία δεν απαντήσει ο δικός μου να θέλει την κολλητή μου, τότε εμείς θα σκίσουμε τα πτυχία μας! Πρέπει επιτέλους οι άντρες να καταλάβουν τη λεπτή διαχωριστική γραμμή του συμπαθώ τις φίλες σου και του τις φαντάζομαι στο κρεβάτι! Η συμπεριφορά του άντρα με τις φίλες της καλής του, πρέπει να είναι τυπική, ευγενική και γλυκιά. Υπονοούμενα, κοντρίτσες, χιούμορ και άλλα τέτοια κρίνονται περιττά και άκρως επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα του εκάστοτε. Δεν μιλάμε φυσικά για σωματική επαφή η οποία καλύτερα να είναι ανύπαρκτη. Οπότε λοιπόν, αν δεις ότι τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια προς κάποια, καλό θα ήταν να τον απομακρύνεις και γρήγορα μάλιστα!

 

  1. Να είναι σεξιστής:Είναι πραγματικά περίεργο αλλά συμβαίνει ακόμη και σήμερα. Η γυναικεία επαγγελματική επιτυχία, όσο μεγάλη κι αν είναι, δεν συγκρίνεται ποτέ με την αντρική. Αν για παράδειγμα πάρεις προαγωγή και τα πρώτα του λόγια είναι «Μπράβο σου αλλά ας μην ήταν άντρας ο διευθυντής και θα σου έλεγα εγώ», τότε ή ρίξε του ένα ηχηρό χαστούκι ή χώρισέ τον. Είναι στην αντρική φύση να έχει μεγάλο πρόβλημα με τις πετυχημένες και δυναμικές γυναίκες, οι οποίες φυσικά διαφέρουν από τις πλούσιες που τον ταΐζουν. Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι αισθάνεται ανά πάσα ώρα και στιγμή τον ανδρισμό του να απειλείται. Αλλά από την άλλη κι εσύ τι να κάνεις; Να κάτσεις σπίτι και να τον περιμένεις με τις παντόφλες του; Άντρας που βγάζει τόσο κόμπλεξ για την επιτυχία της συντρόφου του, σίγουρα θα έχει κι άλλα θέματα, πολύ πιο σοβαρά. Μακριά.

 

 Σχόλια