6 πράγματα που αναζητούν οι γυναίκες στους άνδρες

6 πράγματα που αναζητούν οι γυναίκες στους άνδρες

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι το αιώνια αναπάντητη ερώτηση. Τα πράγματα που θέλουμε από τους συντρόφους μας είναι πολλά. Παρ’ όλα αυτά διάβασε παρακάτω έξι από αυτά που είναι από τα πιο απαραίτητα.

 

1. Εκπλήξεις και πάλι… εκπλήξεις! Οι γυναίκες αγαπούν τις εκπλήξεις είτε αυτές είναι μικρές είτε μεγάλες! Μπορεί να είναι από ένα κουτί σοκολατάκια ή ένα μπουκέτο λουλούδια μέχρι ένα ονειρικό ταξιδάκι! Φυσικά, δεν χρειάζονται ακριβές εκπλήξεις! Κάτι απλό από εκεί που δεν το περιμένει!

 

2. «Ένας άντρας, παρακαλώ, που να μυρίζει ωραία»! Άντρες, βρείτε το … αποσμητικό που σας ταιριάζει και αποκτήστε τη γυναίκα των ονείρων σας! Εάν πρόκειται να έχετε το πρώτο σας ραντεβού με το κορίτσι των ονείρων σας, τότε πολύ απλά φροντίστε να μυρίζετε καλά! Η καλή μυρωδιά είναι ένα στοιχείο που ελκύει τις γυναίκες!

 

3. Πάνω από όλα η ειλικρίνεια! Ένα άλλο στοιχείο που αναζητούν απεγνωσμένα οι γυναίκες από τους άντρες είναι η διαφάνεια! Έχετε ως γνώμονα, να ξεκινάτε τη σχέση σου πάντα με ειλικρινείς προθέσεις κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη αμφότεροι!

 

4. Ο κύριος «τέλειο σώμα»! Ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών έχει την εμμονή να αναζητά τον τέλειο άντρα, έχοντάς τον σχηματίσει στο μυαλό της με το τέλειο, γυμνασμένο κορμί!

 

5. Να ντύνεται καλά. Ένα άλλο πράγμα το οποίο επιθυμούν οι γυναίκες από τους άντρες είναι το ωραίο και γεμάτο στυλ ντύσιμο! Δεν μιλάμε, φυσικά, για υπερβολές, αλλά για ένα ντύσιμο προσεγμένο που αντιπροσωπεύει και την προσωπικότητά του!

 

6. Η «μαγεία»… των χεριών του! Ως γνωστόν, ο έρωτας περνά από το στομάχι! Κατά συνεπεία, ένα άλλο χαρακτηριστικό που θέλει μια γυναίκα από έναν άντρα είναι να της μαγειρέψει ένα από τα αγαπημένα της πιάτα! Δεν έχει σημασία αν δεν το πετύχει εκατό τοις εκατό, αφού με μια τέτοια κίνηση την έχετε κερδίσει!

 

 

 Σχόλια